fbpx
Connect with us

Nicolae Ciucă: „Armata ucraineană îşi apără atât propriul popor, cât şi Europa, de ambiţiile neo-imperiale ale Kremlinului!”

nicolae cicua - News Moldova

National

Nicolae Ciucă: „Armata ucraineană îşi apără atât propriul popor, cât şi Europa, de ambiţiile neo-imperiale ale Kremlinului!”


Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis, de Ziua Independenţei Ucrainei, că, în războiul cu Rusia, armata ucraineană îşi apără propriul popor, dar şi Europa, „de ambiţiile neo-imperiale ale Kremlinului şi de forţa armelor sale”.

„Ucraina celebrează astăzi 32 de ani de independenţă faţă de URSS, în cea mai neagră perioadă din istoria sa. Războiul nejustificat şi neprovocat a început cu exact un an şi jumătate în urmă, când Rusia a readus în Europa invazia pentru cucerirea de teritorii şi anexarea de părţi din alte state, prin crimă, abuz şi violenţă.

News Moldova îți recomandă și ...   Marius BUDĂI, ministrul Muncii, ia în calcul DEMISIA, în urma scandalului azilelor de bătrâni din Ilfov

Ţinând piept invadatorilor, armata ucraineană îşi apără atât propriul popor, cât şi Europa, de ambiţiile neo-imperiale ale Kremlinului şi de forţa armelor sale. În aceste condiţii, este firesc ca România să fie parte a efortului comun al lumii libere pentru susţinerea Ucrainei în lupta cu un inamic crud şi iraţional”, a scris Ciucă pe Facebook.

Președintele Senatului aminteşte că am intrat în doilea an în care ucrainenii îşi celebrează ziua naţională „sub bombele ruseşti”.

News Moldova îți recomandă și ...   Marcel Ciolacu, la întâlnirea cu ONG-urile din asistență socială: Cel puțin o instituție din cadrul Ministerului Muncii trebuie desființată!

„Suntem alături de poporul ucrainean, nevoit să ducă un război pentru independenţă la aproape o sută de ani după cel din 1917-1921. Luptând pentru libertatea sa, ţara vecină luptă pentru libertatea întregii regiuni”, a adăugat Nicolae Ciucă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top