fbpx
Connect with us

Nicoleta, femeia ucisă de un șofer beat în fața casei din Popești Leordeni chiar de ziua ei, și-a presimțit sfârșitul!

Nicoleta, femeia ucisă de un șofer beat în fața casei din Popești Leordeni chiar de ziua ei, și-a presimțit sfârșitul! - News Moldova

National

Nicoleta, femeia ucisă de un șofer beat în fața casei din Popești Leordeni chiar de ziua ei, și-a presimțit sfârșitul!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Nicoleta a avut parte de un sfârșit cumplit, chiar în fața casei. Femeia a fost ucisă de un șofer drogat și băut, după ce ieșise să ia un tort din mașina aflată în fața porții.

Nicoleta a fost tragic ucisă de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor interzise în fața casei sale din Popești Leordeni în ziua aniversării ei, părea să aibă un sentiment nefast înainte de moartea ei.

Ce spun cei apropiați?

„A mers să ia un tort din mașina soțului. Avea 56 de ani.”

Nicoleta a suferit un sfârșit groaznic chiar în fața casei sale. Ea a fost omorâtă de un șofer care era sub influența drogurilor și alcoolului, în timp ce ieșise să preia un tort din mașina parcată în fața porții.

Evenimentele terifiante au avut loc în Popești Leordeni, un oraș în apropierea Capitalei. Ea a fost strivită între două mașini și trasă pe o distanță considerabilă, sub privirile șocante ale vecinilor neputincioși.

Șoferul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Această tragedie a avut loc exact în ziua în care premierul României anunța măsuri severe pentru șoferii care conduc sub influența alcoolului sau substanțelor stupefiante.

În timp ce conducea, șoferul a intrat într-un grup de trei persoane de pe marginea unei șosele din Popești Leordeni. Pentru Nicoleta, impactul a fost fatal. Ea urma să sărbătorească ziua ei de naștere. Nicoleta, în vârstă de 56 de ani, a ieșit la poartă pentru a primi tortul de aniversare, conform spuselor celor apropiați.

Încercase să-l pună în portbagajul mașinii, dar din păcate nu a apucat să facă asta. Din cauza impactului, a fost prinsă între două mașini și a fost aruncată la pământ.

„A fost bubuitură mare de tot! Trei maşini dintr-o dată făcute praf. Şoferul a trecut pe lângă mine cu un prosop plin de sânge şi spunea la toată lumea că e băut!”, a zis o vecină.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top