fbpx
Connect with us

Numărul morților de la Crevedia, în creștere! Încă un bărbat rănit în explozie a murit la Spitalul Bagdasar Arseni!

crevedia - News Moldova

National

Numărul morților de la Crevedia, în creștere! Încă un bărbat rănit în explozie a murit la Spitalul Bagdasar Arseni!


Explozia de la Crevedia se transformă într-o adevărată tragedie națională, care capătă proporții! În această dimineață a mai murit un bărbat, fiind a cincea victimă a tragicului eveniment!

Încă o persoană care a suferit arsuri în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat marţi dimineaţă, la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Bhakta Bahadur era un nepalez care lucra în România, iar familia acestuia a fost anunțată. Bilanţul deceselor a ajuns la cinci.

”În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la începutul internării şi care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. Adresăm condoleanţe familiei“, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Pacientul era intubat şi ventilat mecanic.

Peste 50 de persoane, majoritatea din rândul pompierilor, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia.

Un pacient se află în stare critică, la o clinică specializată din Italia.

“În spitalele din Capitală mai sunt internaţi în stare medie sau uşoară 14 pacienţi. Alte 12 victime ale exploziei sunt tratate în străinătate.”, se arată un comunicat al Spitalului Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top