fbpx
Connect with us

Ofertă uluitoare pentru Gigi Becali! „Îmi dau 20 de milioane de euro. Încă 5 și vând!”

gigi becali - News Moldova

National

Ofertă uluitoare pentru Gigi Becali! „Îmi dau 20 de milioane de euro. Încă 5 și vând!”


Gigi Becali a recunoscut că i-au fost făcute oferte nemaipomenite pentru celebrul său „Palat” din Aleea Alexandru! Se pare că Ambasada Statului Qatar s-a oferit să îi dea lui Becali peste 20 de milioane de euro pentru clădirea sa. Becali negociază dur, și a dezvăluit că e dispus să vândă „Palatul” chiar și pentru suma de 25 de milioane de euro!

Dumitru Dragomir a lansat știrea!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat marți că Becali a primit oferte uriașe pentru proprietatea sa impresionantă.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro”, a spus Dragomir la Fanatik.

„A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a mai spus fostul șef al LPF.

Gigi Becali, 7 milioane de euro pentru „Palatul” din Aleea Alexandru

Potrivit sursei citate, Gigi Becali a primit deja o ofertă secretă de 23,5 milioane € pentru această proprietate de lux. Este o sumă colosală care i-ar  face pe alții să vândă imediat. Nu și Gigi!

În 2006, el a achiziționat palatul, cunoscut drept „Casa Manu-Auschnitt” cu 7 milioane de euro, o clădire arhitecturală de excepție construită în 1915 după planurile celebrului arhitect Grigore Cerchez, care s-a dorit a fi o copie a muzeului Rodin din Paris.

Gigi Becali a trecut „Palatul” din Aleea Alexandru pe numele fetelor

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și mă gândeam cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți: «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înțelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri.

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau”, declara Becali în urmă cu doi ani.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top