Connect with us

One United Properties ÎNCHIDE operațiunea de majorare a CAPITALULUI SOCIAL cu 253.700.000 de LEI

one-united-properties-inchide-operatiunea-de-majorare-a-capitalului-social-cu-253700.000-de-lei

National

One United Properties ÎNCHIDE operațiunea de majorare a CAPITALULUI SOCIAL cu 253.700.000 de LEI

Dezvoltatorul imobiliar de proiecte mixte One United Properties a anunțat închiderea operațiunii de majorare a capitalului social și atragerea a 253,7 milioane de lei

„Suntem încântați de rezultatul operațiunii de majorare a capitalului social – cea mai mare realizată vreodată de un emitent listat la bursă, pe care am derulat-o cu succes într-un context global cu multe provocări, la un preț care este atractiv atât pentru noii investitori, cât și pentru companie”, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties. 

Procesul a constat în două etape: prima, în care acționarii existenți au subscris pe baza drepturilor de preferință și cea de-a doua etapă, cu noi investitori care au participat la plasamentul privat. Prețul final per acțiune pentru ambele etape a fost stabilit la 1,25 lei.

„Strategia noastră pentru următoarele 12 luni rămâne una ambițioasă, cu focus pe opt noi tranzacții. Aceste noi acorduri vor susține pipeline-ul de dezvoltare al companiei pentru următorii șase până la opt ani”, a adăugat el. 

Noul capital va fi investit cu prioritate în dezvoltări rezidențiale noi, situate în principal în București. Compania își propune să investească acest capital în zece noi dezvoltări.

Primele acorduri, pentru două locații în București, au fost deja semnate în iulie 2022. Dezvoltările care vor fi construite pe acele terenuri sunt One City Club, situat în sectorul 2 al Capitalei, care va conține aproximativ 200 de apartamente în clădiri cu regim redus de înălțime, precum


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in National

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top