fbpx
Connect with us

PATRU medalii de aur la BOX pentru România la turneul de la Sarajevo

308647113 502461495220461 4294837271602590276 n - News Moldova

National

PATRU medalii de aur la BOX pentru România la turneul de la Sarajevo


La Turneul Internațional de la Sarajevo, țara noastră a fost reprezentată de patru sportivi ai lotului național de tineret: Alexandru Buleu (67 kg), Saly Palapuic (54 kg), Florin Ioniță (60 kg) și Tiu Doruleț (71 kg), care au adus României medalii de aur

În finalele care au avut loc sâmbătă, 24 septembrie 2022, toți cei menționați s-au făcut remarcați. Buleu (Farul Constanța) l-a surclasat pe medaliatul european Ganda Coulibaly (Spania), Palapuic (Pandurii Tg Jiu) a trecut cu decizie unanimă de macedoneanul Petar Arsovski, Ioniță (Rapid) l-a dominat autoritar pe Daniel Rodriguez (Spania), iar Tiu Doruleț (Dinamo) l-a invins încă din prima repriză pe Eldar Hadzik (Bosnia).

Pe lângă cele patru medalii de aur pentru sportivii noștri, Florin Ioniță a primit și trofeul de “Cel mai tehnic boxer al competiției”, iar Tiu Doruleț a fost desemnat “cel mai bun boxer al turneului”.
Echipa, condusă la colț la acest turneu de antrenorii Francisc Vaștag, Ilie Captari și Gheorghe Napoleon, se pregătește deja pentru Campionatele Mondiale din Spania, care se vor desfășura în luna noiembrie luna noiembrie.

News Moldova îți recomandă și ...   Sorin Lavric (AUR), la MOLDOVA ÎN DIRECT, în contextul Zilei Naționale a României : „Mai degrabă aș încuraja un soi de alai de oameni simpli, de români, mergând pe stradă într-un marș informal, eventual într-un marș iscat ad-hoc, decât o paradă militară”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top