fbpx
Connect with us

PESTE 12.000 de ROMÂNI au primit AJUTORUL în valoare de 250 de lei, pe CARDURILE SOCIALE

National

PESTE 12.000 de ROMÂNI au primit AJUTORUL în valoare de 250 de lei, pe CARDURILE SOCIALE


 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat faptul peste 12.000 de români au primit pe cardurile sociale prima din cele patru tranșe ale ajutorului în valoare de 250 de lei

Începând de luni, 20 iunie 2022, a început alimentarea cu prima tranșă în valoare de 250 de lei a voucherelor sociale oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România” cu care se pot achiziționa produse alimentare și mese calde.

News Moldova îți recomandă și ...   Horoscop, 25 aprilie 2023. Zodia care adoră să fie în centrul atenţiei!

„Până la sfârșitul acestei săptămâni, aproximativ 350.000 de români vor primi cardurile sociale, care se încarcă pe măsură ce sunt distribuite. Până la data de 1 iulie, peste 500.000 de români vor putea folosi ajutorul financiar din bani europeni pentru achiziționarea alimentelor necesare.

Dacă, din motive obiective ce țin de mecanismul etapizat de producție și distribuire, apar mici decalaje, MIPE asigură că nu există riscul ca vreunul dintre potențialii beneficiari să nu primească ajutorul”, a transmis Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

News Moldova îți recomandă și ...   Marcel Ciolacu, pregătit să fie premier, după încheierea grevei din Educație: „Nu am nicio problemă!”

Potrivit procedurii, listele cu beneficiari sunt stabilite de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS), iar de împ


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul economic regional

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top