fbpx
Connect with us

Prima reacție a NATO, după descoperirea unor fragmente ale unei drone rusești în România

nato si a exprimat solidaritatea puternica cu romania dupa ce bucati dintr o drona ruseasca au fost gasite pe teritoriul tarii - News Moldova

National

Prima reacție a NATO, după descoperirea unor fragmente ale unei drone rusești în România


Dylan White, purtătorul de cuvânt interimar al NATO, a afirmat că NATO urmărește îndeaproape situația și menține legătura strânsă cu România

El a subliniat că aliații și-au exprimat solidaritatea față de România și că autoritățile române investighează incidentul.

White a menționat și că, în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina, NATO a sporit semnificativ prezența sa în regiunea Mării Negre. El a subliniat că Alianța va continua să monitorizeze situația și să fie în contact cu România.

Președintele Klaus Iohannis a cerut o investigație urgentă și profesionistă cu privire la bucățile de dronă descoperite pe teritoriul României și a subliniat că o eventuală legătură cu o dronă rusă ar fi complet inadmisibilă. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a confirmat descoperirea fragmentelor de dronă rusească, care sunt în curs de analiză pentru a verifica originea lor.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top