fbpx
Connect with us

PSD și PNL s-au înțeles: Vom avea alegeri COMASATE! Decizia finală va fi anunțată la ora 19.00!

adoptarea-noii-legi-a-pensiilor-intra-in-linie-dreapta,-cu-sustinerea-unanima-a-coalitiei-de-guvernare

National

PSD și PNL s-au înțeles: Vom avea alegeri COMASATE! Decizia finală va fi anunțată la ora 19.00!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Miercuri, la ora 10.30, Rareș Bogdan din PNL și Mihai Tudose din PSD au comunicat că, coaliția a stabilit o strategie comună pentru alegeri. Această strategie urmează să fie confirmată în ședințele separate ale conducerilor PSD și PNL, programate la ora 16.00, iar rezultatul final va fi anunțat public de către liderii celor două partide la ora 19.00

Rareș Bogdan a explicat că s-au întâlnit la ora 8.00 și au avut o discuție profundă, hotărând să se adreseze membrilor partidelor pentru a discuta principiile și un proiect important. Mihai Tudose a adăugat că au așteptat rezultatele unei cercetări sociologice cu privire la dorințele românilor, iar peste 60% dintre aceștia doresc comasarea, iar o majoritate chiar mai mare susține o continuitate și coerență în guvernare.

La ora 16.00, vor avea loc ședințe simultane ale conducerilor celor două partide pentru a evalua opinia colegilor cu privire la strategia convenită. După aceste întâlniri, se va forma o coaliție, iar la ora 19.00 liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, vor face anunțul public.

Rareș Bogdan a subliniat că este firesc să asculte opiniile colegilor în birourile de conducere ale partidelor la ora 16.00 și a menționat discuțiile avute cu Manfred Weber la Bruxelles.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top