fbpx
Connect with us

Tensiuni în coaliție! Rareș Bogdan îl atacă pe Marcel Ciolacu! „Marcele, nu ești Mihai Viteazu!”

rares bogdan - News Moldova

National

Tensiuni în coaliție! Rareș Bogdan îl atacă pe Marcel Ciolacu! „Marcele, nu ești Mihai Viteazu!”


După ce premierul Marcel Ciolacu a ameninat că-și dă demisia, dacă cei de la PNL nu vor fi de acord cu reformele fiscale pe care le propune, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, i-a dat o replică neașteptată.

Acesta i-a transmis lui Ciolacu că aceste amenințări nu-i impresionează pe liberali, care se vor opune proiectului reformelor fiscale. Rareș Bogdan i-a transmis lui Ciolacu că ”PNL nu se închină în fața ta (…) Marcele, nu ești Mihai Viteazu”.

„Există oameni politici și oameni de stat, îl citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Încet, încet, domnul Ciolacu dorește să rămână doar om politic. Declarațiile sale din ultima vreme îmi întăresc tot mai mult această părere. Condiționarea aceasta indusă voluntar, în mod evident repetat, mie îmi sună că o amenințare sau mai clar, un șantaj direct! Dacă poporul român nu acceptă să facă ce vreau eu, dacă Partidul Național Liberal îmi contestă măsurile economico-fiscale, voi declanșa alegeri anticipate în România! Marcele, nu ești nici Mihai Viteazu, nici Ștefan cel Mare și nici Alexandru Ioan Cuza, adică niște oameni de stat care au intrat în conștiința și istoria românilor și a României, ci ești doar președintele trecător al PSD”, a spus Rareș Bogdan, informează Digi24.

News Moldova îți recomandă și ...   Inaugurarea Podului de la Brăila: Un moment istoric pentru România și Uniunea Europeană

„A conduce România nu înseamnă să interpretezi o piesă de teatru în care la un moment dat greșești o replică și te superi pe spectatori și ameninți că pleci de pe scenă. Făcând apel la istorie, îți aduc aminte că la ultimele alegeri democratice din România, poporul român a votat o majoritate de dreapta în Parlament! Din fericire pentru România, la Cotroceni se află o persoană responsabilă care este singură care poate genera alegeri anticipate, iar Domnia Sa este suficient de înțelept încât să înțeleagă momentul complicat pentru România și să nu arunce țară într-o aventură, doar pt că un om politic ajuns pe o poziție cheie nu își înțelege încă rolul de om de stat”, a continuat europarlamentarul.

News Moldova îți recomandă și ...   Posibile restricții asupra importurilor de cereale din Ucraina. Fermierii așteaptă deciziile Ministerului Agriculturii

PNL nu se închină în fața ta, Marcel Ciolacu!

Rareș Bogdan susține că forurile de conducere ale PNL vor respinge

„PNL nu se închină și nu se apleacă în fața ta, Marcel Ciolacu! Orice amenințare și presiune asupra noastră, a liberalilor, va întâmpina o poziție fermă și asumată a conducerii Partidului Național Liberal (…) PNL este obligat să spună NU propunerilor tale de majorare a taxelor și impozitelor care ar afecta grav mediul de afaceri românesc și a generat deja o mare neliniște în rândul cetățenilor români. Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu încoace!”, a mai spus Rareș Bogdan.

News Moldova îți recomandă și ...   Un start-up românesc de tehnologie introduce primul sistem AI de coaching pentru echipe din lume, cu o investiție de aproape 300.000 de euro

„Deci te informez încă odată că nu suntem de acord și nu susținem proiectul de OUG fiscal care a apărut ca draft în spațiul public. PNL este obligat oricum prin statut să aprobe un asemenea document de o astfel de complexitate prin forul de conducere național, Biroul Permanent Național, sau cel puțin Biroul Executiv. PNL este obligat să apere stabilitatea României, însă nu este obligat să accepte excesele și fițele nimănui”, a conchis Rareș Bogdan.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top