fbpx
Connect with us

Rezultate SONDAJ de OPINIE despre NOUL PNL format din PMP+ALDE+gruparea ORBAN

National

Rezultate SONDAJ de OPINIE despre NOUL PNL format din PMP+ALDE+gruparea ORBAN


SONDAJ de OPINIE plătit la FACEBOOK de NEWS MOLDOVA

Ce cred românii despre noul PNL? Am realizat un experiment pe rețeaua de socializare Facebook folosind instrumentele oferite de această platformă.

Din data de 5 noiembrie 2021, începând cu orele 18.30 până în data de 10 noiembrie orele 12.00 am declanșat o sondare a opiniei publice naționale pe tema posibilei asocieri politice dintre PMP, ALDE și aripa Orban care anunță că se va desprinde din PNL!

Le-am oferit românilor informații zestrea politică acestui nou posibil partid care constă în:

🔰 2 europarlamentari,
🔰 parlamentari,
🔰 primari,
🔰 consilieri locali si judeteni
și am așteptat opiniile cetățeanului de rând.

CONTEXTUL:

La începutul lunii Octombrie, Ludovic Orban anunță o noua forță politica, un partid nou-nouț, zămislit din decepțiile politice suferite după îndepărtarea sa de la conducerea Partidului National Liberal.

Partidul Forța Liberală sau simplu, Forța Liberala, a stârnit un val de emoții pentru susținătorii lui Ludovic Orban, evident incantați de ideea acestuia si nu numai. La un simplu calcul, Orban ar controla, la nivelul Camerei Deputaților, un grup de 32 de parlamentari liberali, care ar putea să i se alăture acestuia în noua aventură politică, ceea ce ar însemna o voce destul de puternica in opoziția fata de PNL si actuala sa conducere.

News Moldova îți recomandă și ...   Modificări controversate în legislația privind autorizarea construcțiilor și urbanismul

REZULTATELE:

Ne-am adresat unui număr de 265.853 persoane din care 40.488 persoane au manifestat interes față de subiectul în cauză. 30.570 au dat click pe link și au citit articolul pe site-ul News Moldova.
4545 persoane au reacționat cu emoticoane, comentarii și distribuiri.
21% dintre repondenti au fost femei, iar 79% barbati. Distributia pe varste o puteti observa in tabelul de mai sus. Pe primele 10 locuri ca pondere a oraselor din care am primit raspunsuri sunt orasele: Bucuresti, Suceava, Iasi, Timis, Hunedoara, Arges, Bihor, Prahova, Galati, Cluj.

787 comentarii și tot atâtea mesaje transmise actorilor politici

AICI aveți postarea în cauză🔻🔻🔻

Am selectat și câteva dintre mesajele primite

 

News Moldova îți recomandă și ...   Se extinde vârsta până la care se acordă concediu medical părintelui pentru îngrijirea copilului bolnav. Mara Calista: „Este o creştere bazată pe studii, nu a venit din cer”


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Forumul economic regional

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top