fbpx
Connect with us

Roberto, atacat vicios de Hatice! Doamna Livia a izbucnit în lacrimi!

hatice 2 - News Moldova

National

Roberto, atacat vicios de Hatice! Doamna Livia a izbucnit în lacrimi!


În casa Mireasa sezonul 7, 28 martie 2023, s-a iscat un adevărat război între concurenți! Hatice a lansat o serie de jigniri la adresa lui Roberto, în cadrul unui task care i-a pus pe concurenți să se provoace reciproc cu adevăruri nespuse. Iar Hatice a fost cea care a stârnit multe reacții negative prin strategia sa necruțătoare.

Concurenta a venit cu un adevărat tir de vorbe grele la adresa lui Roberto, numindu-l „nimic” și spunând că nu e bărbat pentru că nu are caracter. Mai mult, a aruncat și cu acuzații de falsitate.

„Tu nu ești bărbat. Dacă n-ai caracter ești nimic. Mai avea pretenția să stea o femeie lângă el. Mai plângi? Tu ești leșinat să stai aici până la sfârșit. Așa sunt oamenii în ziua de azi: perverși, falși. Ne mai și plângem că domnișoar n-a vrut, n-a făcut, dar ia uite domnul cum este”

Atacurile l-au afectat profund pe Roberto, iar partenera lui de echipă, Irina, a fost prima care a cedat și a părăsit camera. Doamna Eleonora, una dintre doamnele din casa Mireasa, nu a fost deloc de acord cu atitudinea celor doi concurenți, Mihai și Hatice, și i-a certat pentru comportamentul lor rușinos.

„Afară e frig. Aici e mâncărică. Ce bine o fi să stai un an fără să faci nimic. Roberto s-a dat la 5 fete din casă. Se dă în spectacol”, a spus Mihai.

Doamna Livia a izbucnit în lacrimi, fiind profund afectată de toată tensiunea din casă. „Are 100 de medalii și cupe. Cât a muncit copilul ăsta până la vârsta asta”. Așadar, se pare că nu este deloc liniște în casa Mireasa, iar concurenții sunt din ce în ce mai tensionați!

Doamna Livia a plâns după ce a văzut imaginile cu Roberto și Hatice

„Sunteți ai mei, dar îmi pare rău. Jignirile sunt cele mai urâte! Fiecare avem un trecut, fiecare avem felul nostru de a fi. Ați procedat urât. Îmi cer scuze publicului și vouă că sunteți ai mei. Pot să fiu judecată. Voi, ceilalți, puteați să luați atitudine. Suntem o familie aici”, a spus doamna Eleonora.

Mătușa lui Roberto a intervenit în direct.

„Am sunat pentru a spune că este impardonabil ce s-a întâmplat. Nu se poate accepta așa ceva. Roberto, să fii tare! Ne bucurăm mult și ne-ai făcut mândru de felul în care ai reacționat. Ai fost campion mondial de la 7 ani. Mihai, în sport ești învățat să fii fairplay. Ce ai demonstrat aseară lasă de dorit. Nu a putut să-i atragă atenția pentru felul lui hatice de a vorbi?”, a spus Adina.

„Intenția era să-l enervez și să cedeze. Eu am spus că nu mai vreau să am absolut cu nimeni. A adus și Roberto jigniri, să nu mai spunem”, a explicat Hatice.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top