fbpx
Connect with us

Șerban Huidu revine la televizor! Emisiunea la care îl veți putea vedea în fiecare miercuri!

serban huidu1 - News Moldova

National

Șerban Huidu revine la televizor! Emisiunea la care îl veți putea vedea în fiecare miercuri!


Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, Șerban Huidu, revine pe sticlă după o pauză de mulți ani! După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Huidu se întoarce în forță, la cârma emisiunii de satiră la care s-a consacrat: Cronica Cârcotașilor! Huidu va face echipă cu Codruț Kegheș, cunoscut și cu porecla de „Dezbrăcatu”.

Șerban Huidu, din nou la Cronica Cârcotașilor!

Șerban Huidu, care s-a ocupat de partea de producție a emisiunii timp de mulți ani, revine din nou în postura de prezentator. Astfel, el preia ștafeta de la Ioana Petric, care și-a anunțat recent demisia de la Prima TV.
„Am spus, atunci când m-am retras, că voi reveni oricând este nevoie de mine la Cronica Cârcotaşilor. Acum cred că este nevoie: Ioana Petric s-a hotârât să plece, iar emisiunea trece prin schimbări de format.

Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum”, a spus Șerban Huidu.

Huidu nu știe încă dacă va fi doar o alegere temporară, sau dacă va continua să prezinte emisiunea și în anii ce vor veni.
„Nu ştiu, este posibil. Oricum, eu am fost mereu lângă Cronica Cârcotaşilor”, a mai spus Huidu.

Noul sezon al Cronicii Cârcotașilor vine cu schimbări majore și un decor nou, pentru prima dată emisiunea fiind trasă pe chroma, într-un studio virtual. Emisiunea va „taxa” toate bâlbele și gafele din televiziune, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca Huidu în postura de prezentator, alături de Dezbrăcatu, ținând cont de accidentul de la ski care l-a lăsat cu sechele.

De ce s-a retras Ioana Petric?

După mai bine de 15 ani petrecuți în familia Prima TV, Ioana a decis să facă o nouă schimbare în viața ei, pe plan profesional, și să părăsească postul. Însă fanii sunt încântați să îl revadă pe Șerban Huidu, care va aduce un suflu nou și o doză de umor inegalabilă în noul sezon al Cronicii Cârcotașilor!

„E momentul să ne luăm LA REVEDERE! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici.

Mulțumesc @serbanhuidu și întregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici. Vă iubesc pe toți (dar voi știți deja asta) și vă urez ca pe 15 Martie, să începeți Cronicuța 2.0 cu succes și audiențe maxime!

Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă, prin urmare această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă.

Cred că în viață e important să îți accepți propriul adevăr și chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri.

Dar nu pot trece le capitolul următor, fără a-mi lua rămas bun de la voi, cârcotașii mei dragi. Pentru tot ce am trăit în acești 15 ani vă sunt recunoscătoare vouă, celor de acasă. ❤️ M-ați primit cu căldură și m-ați făcut să mă simt susținută și apreciată. Vă mulțumesc pentru tot și înainte să ne întristăm, vă promit că acesta nu este un mesaj de adio. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor! ♥️”, se arată în mesajul publicat de Ioana Petric pe rețelele de socializare.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top