fbpx
Connect with us

Sorin Grindeanu: „Nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”!

ministrul-grindeanu:-„daca-tot-vorbim-de-ordonanta-cu-reduceri-de-cheltuieli,-hai-sa-incepem-si-de-la-reduceri-de-ministere,-nu-doar-secretari-de-stat”

National

Sorin Grindeanu: „Nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”!


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat duminică, printr-o postare pe Facebook, că infrastructura de transport din România are o importanţă strategică. El consideră că din acest motiv, trebuie accelerată implementarea tuturor proiectelor, fiind necesare totodată și aplicarea de sancţiuni acelor constructori care „nu înţeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari”.

”Infrastructura de transport din România are o importanţă strategică! Situaţia din Ucraina dovedeşte că fără rutele de transport, navale, feroviare şi rutiere româneşti, contextul geopolitic în ansamblu ar fi mult mai dificil. Tocmai de aceea trebuie să accelerăm implementarea tuturor proiectelor de infrastructură şi să aplicăm sancţiuni acelor constructori care nu înţeleg că respectarea contractelor are mize mult mai mari”, a scris Grindeanu pe Facebook.

News Moldova îți recomandă și ...   Medicul Tudor CIUHODARU, apel pentru DONAREA DE SÂNGE în beneficiul victimelor de la Crevedia

Sorin Grindeanu a anunțat că va verifica şantierele şi că nu va ezita să ia măsuri împotriva celor care întârzie.
”Voi verifica în continuare şantierele şi nu voi ezita să iau măsuri împotriva celor care întârzie sau blochează nejustificat lucrările”, precizează ministrul Transporturilor.
MinistruMinistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat miercuri că lucrările de pe şantierul linia Coridorului feroviar Rin-Dunăre înregistrează un ”progres extrem de slab”, ajungând la doar 17,5%.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că vor fi instalate camere de filmat în aziluri!

”Am solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare să se finalizeze la sfârşitul anului viitor”, arată Grindeanu. ”Trebuia să aducă acele maşinării mari, care fac tunele, într-un final, acel tunel va fi – într-un final, când va fi gata – cel mai lung din România, au adus două din patru. Până la sfârşitul anului vor aduce şi celelalte două, după care vor intra efectiv la săparea acelor tunele. Eu nu sunt mulţumit de ce s-a întâmplat până acum”, a declarat Grideanu.

News Moldova îți recomandă și ...   Meteo, 31 august 2023. Vreme imprevizibilă în toată țara!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top