Connect with us

Sportivii Federației Române de BOX, Cosmin GÎRLEANU și Claudia NECHITA au plecat spre TOKYO! Președintele FRB, Vasile CÎTEA: ”Este un moment IMPORTANT! Suntem alături de ei TRUP și SUFLET”

National

Sportivii Federației Române de BOX, Cosmin GÎRLEANU și Claudia NECHITA au plecat spre TOKYO! Președintele FRB, Vasile CÎTEA: ”Este un moment IMPORTANT! Suntem alături de ei TRUP și SUFLET”

Reprezentanții boxului românesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Cosmin Gîrleanu și Claudia Nechita au plecat în cursul zilei de ieri (16.07) spre Tokyo

Reprezentanții boxului românesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Cosmin Gîrleanu și Claudia Nechita, însoțiți de antrenorii lor Dumitru Dorobanțu și Adrian Lăcătuș s-au îmbarcat în  cursul zilei de ieri (16.07-n.r.) în avionul Boeing 737-800 al companiei Smartwings, cu destinația Japonia.

Zborul, cu avionul închiriat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) pentru cei 128 de tricolori care au plecat ieri (16.07-n.r.) cu destinația Tokyo Haneda, va dura 13 ore.

Înainte de plecarea spre Tokyo, ”tricolorii” au fost întâmpinați în salonul prezidențial al Aeroportului Henry Coandă de premierul României, Florin CÎȚU și de întreaga conducere a COSR.

Îmi pare bine că putem să plecăm la această olimpiadă. E important pentru România, dar şi pentru societate, pentru toată lumea, pentru economia globală, este un semn clar de normalitate. Vă urez mult succes la Tokyo, plecăm cu mentalitate de învingători şi ne întoarcem învingători„, a declarat Florin CÎȚU.

Vasile CÎTEA, președintele Federației Române de Box: ”Suntem alături de ei trup și suflet

În cadrul emisiunii ”Retrospectiva Săptămânii”  de la NEWS MOLDOVA, președintele Federației Române de Box, Vasile CÎTEA a declarat că cei doi tineri  au muncit mult pentru aceste calificări și vrea să îi asigure de tot suportul său pentru perioada următoare.

”Sportivi au plecat cu prima delegației a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Ne dorim să ajungă cu bine, să fie sănătoși și să își intre în ritm pentru a reprezenta România cum știu ei mai bine. 

Am reușit să vorbesc și cu sportivii, dar și cum antrenori înainte de decolare, și le-am transmis gândurile mele bune, că suntem alături de ei trup și suflet deoarece știu munca pe care au depus-o pentru a fi prezenți la aceste Jocuri Olimpice.  Este un moment important atât pentru eu, cât și pentru noi ca federație de sport”, a declarat Vasile CÎTEA.

Pe 24 iunie, va fi primul meci a Claudiei Nechita, iar pe 26 iunie va intra în ring Cosmin GÎRLEANU

Vasile CÎTEA a mai declarat că tinerii mai au câteva zile la dispoziție pentru a se pregăti până la intrarea în ring.

Tânăra Claudia Nechita va intra în ring pe 24 iunie, în timp ce colegul ei, Cosmin GÎRLEANU va boxa pe 26 iunie.

Sunt doi tineri profesioniști în care am o mare încredere! Știu că au muncit mult pentru aceste calificări și vreau să îi asigur de tot suportul nostru”, a mai declarat Vasile CÎTEA.

Constantin GĂLBENUȘE, antrenor al Federației Române de Box: ”Au muncit 5 ani pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

În cadrul emisiunii ”Retrospectiva Săptămânii”  de la NEWS MOLDOVA, Constantin GĂLBENUȘE, antrenor al Federației Române de Box a declarat că cei doi tineri se pregătesc din 2016 pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”După Olimpiada din 2016, sportivii Federației Române de Box au muncit pentru  îndeplinirea viselor lor și pentru a reuși să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sunt cinci ani de muncă intenși în care singurul țel a fost calificarea la Tokyo


Sunt convins că vor demonstra ce pot și vor reprezenta România cu brio”, a declarat Constantin GĂLBENUȘE.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top