fbpx
Connect with us

Trafic BLOCAT în mai multe zone din România din cauza condițiilor meteorologice extreme

Trafic BLOCAT în mai multe zone din România din cauza condițiilor meteorologice extreme - News Moldova

National

Trafic BLOCAT în mai multe zone din România din cauza condițiilor meteorologice extreme

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


La ora 07:00, în data de 27 noiembrie 2023, situația traficului în mai multe regiuni din România se prezintă grav afectată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a raportat închiderea mai multor tronsoane de drumuri naționale și a două porturi din cauza vremii.

Printre drumurile naționale închise în diferite județe se numără DN 11A între Podu Turcului și Bârlad/VS în Bacău, DN 2S între Pod Brăila și limita județului Tulcea în Brăila, DN 2A între Giurgeni și Mihail Kogălniceanu, DN 22 de la Lumina la Mihai Viteazu, DN 22A între Hârșova și limita județului Tulcea, DN 22C de la Medgidia la Cernavodă, DN 3 de la Cobadin la Ostrov în județul Constanța, DN 24D între Bălăbănești și Tulucești, DN 26 de la Galați la Cavadinești în Galați, DN 22 în Tulcea către Măcin și către Constanța, DN 22A de la Cataloi la Hârșova, DN 22D de la Mircea Vodă la Atmagea, DN 22E între Garvăn și I.C. Brătianu, DN 22F de la Nalbant la Horia, DN 22J de la Măcin la limita județului Brăila și DN 22S între Smârdan și Măcin în județul Tulcea.

De asemenea, DN 11A între Bârlad și Ivești, DN 24A de la Huși la Fălciu, DN 24D de la Bârlad la Grivița și DN 26 de la Murgeni la Blăgești în Vaslui sunt, de asemenea, afectate de condițiile meteo.

În plus față de drumurile naționale închise, și porturile suferă de consecințele vremii nefavorabile. Porturile Midia și Mangalia rămân închise din motive de siguranță.

Măsurile au fost luate din cauza riscului crescut pe care îl prezintă condițiile meteorologice pentru siguranța traficului. Este recomandat ca șoferii și transportatorii să fie la curent cu situația drumurilor și să se informeze de pe surse oficiale înainte de a pleca la drum, pentru a evita situațiile periculoase și pentru a asigura călătoriile în condiții de siguranță.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top