fbpx
Connect with us

Veste mare pentru FCSB la ICCJ! Gigi Becali „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB!”

Veste mare pentru FCSB la ICCJ! Gigi Becali „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB!” - News Moldova

National

Veste mare pentru FCSB la ICCJ! Gigi Becali „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Judecătorii au decis ca procesul legat de palmaresul disputat de FCSB și CSA să fie rejudecat. Până atunci, palmaresul rămâne neschimbat, astfel că CSA Steaua deține trofeele din perioada 1947 – 1998, iar FCSB din 2003 și până în prezent.

„48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA

Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”

Becali exhultă după decizia judecătorilor!

„Așa cum v-am spus, vine numărătoarea inversă, o să începem să câștigăm toate procesele cu CSA Steaua. Acum se demonstrează. Curtea Supremă a admis recursul nostru și a decis că trebuie să se rejudece procesul. Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem și noi prejudicii. Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua. Ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgați-o pe TikTok pe-asta! Hahaha!” a declarat Gigi Becali.

Întrebat și de dosarul referendumului, din cauza căruia riscă să se întoarcă la închisoare, Gigi Becali a zis că „La referendum nu votezi, participi. Mie mi s-a luat dreptul de a vota și de a fi ales în funcții publice. Am ales eu pe cineva în funcție publică? Oamenii n-au inteligență, au răutate. Sunt niște tâmpenii care-ți fac zile negre, dar procurorii ăștia trebuie să plătească la un moment dat. Ce pușcărie, mă? Că am participat la referendum?”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top