fbpx
Connect with us

Vicepreședintele PNL, Florin Roman, crede că Guvernul poate renunța la două ministere pentru a face economie la buget!

florin roman - News Moldova

National

Vicepreședintele PNL, Florin Roman, crede că Guvernul poate renunța la două ministere pentru a face economie la buget!


Vicepreședintele PNL Florin Roman este de părere că Guvernul poate renunța la două ministere, pentru a face economie la buget.

„Sunt convins că România poate funcționa și fără Ministerul Familiei, fără nici un fel de probleme, cum poate funcționa și fără șapte instituții care au atribuții de control similare, pe același domeniu. Vine și Agenția de Mediu și Garda de Mediu și Poliția Economică și DSP-ul și DSV-ul și toată lumea în control, cu aceleași atribuții. Sunt multe lucruri care din punctul nostru de vedere trebuie regândite și acum este momentul pentru acest lucru”, a declarat Florin Roman, fost ministru al Cercetării, miercuri, la RFI.

News Moldova îți recomandă și ...   Părinții care au copii cu vârsta până la 11 ani au dreptul să muncească de acasă sau în regim de telemuncă timp de patru zile pe lună

Roman a adăugat că Ministerul Familiei ar putea funcționa „sub forma unei agenții sau a unei direcții de specialitate în cadrul Ministerului Muncii”.

„Sau de ce avem nevoie de Ministerul Energiei și Ministerul Economiei? Eu cred că sunt două entități care pot funcționa sub același minister și sunt desigur foarte multe variante de a simplifica această structură încă destul de obeză a statului”, a mai afirmat Florin Roman.

News Moldova îți recomandă și ...   Deși inflația a scăzut, datorită încetinirii scumpirilor, economiștii se tem de efectul pomenilor electorale! - MOLDOVA INVEST


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top