fbpx
Connect with us

3 ani și 6 luni de închisoare pentru un bătrân din Neamț care a agresat sexual, în repetate rânduri, o fetiță de 10 ani

http gandul.ro wp content uploads 2020 06 fata violata - News Moldova

Neamt

3 ani și 6 luni de închisoare pentru un bătrân din Neamț care a agresat sexual, în repetate rânduri, o fetiță de 10 ani


Un bătrân în vârstă de 73 de ani din județul Neamț a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare de către Curtea de Apel Bacău, în urma unei hotărâri care a mărit pedeapsa inițială dată de Judecătoria Piatra Neamț. Acesta a fost găsit vinovat de tentativă de viol și agresiune sexuală continuată împotriva unei fetiţe în vârstă de doar zece ani

Inițial, la Judecătoria Piatra Neamţ, Trăscăoanu a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, fără privare de libertate, având și un termen de încercare de trei ani, timp în care trebuia să participe la un program de reintegrare socială și să presteze muncă în folosul comunității. Cu toate acestea, procurorii au considerat că sentința nu reflectă gravitatea faptelor și au contestat-o la Curtea de Apel Bacău.

Curtea de Apel a decis să majoreze pedeapsa la 3 ani și 6 luni de închisoare, menținând și obligația inculpatului de a plăti daune morale în valoare de 25.000 de lei către familia victimei. Faptele au avut loc în perioada 2019 – octombrie 2020.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, bătrânului condamnat i s-a interzis să comunice cu victima și familia acesteia pe o perioadă de trei ani după executarea pedepsei. Sentința este definitivă și irevocabilă, iar în scopul evidențierii profilului ADN, vor fi recoltate probe biologice de la inculpat, acestea urmând să fie arhivate în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top