fbpx
Connect with us

3,4 MILIOANE, bani EUROPENI, pentru reabilitarea TERMICĂ a Liceului de Arte din Piatra NEAMŢ

Neamt

3,4 MILIOANE, bani EUROPENI, pentru reabilitarea TERMICĂ a Liceului de Arte din Piatra NEAMŢ


Ofertele depuse pentru proiectul privind creşterea eficienţei energetice a clădirii aparţinând Liceului de Arte din Piatra Neamţ sunt în evaluare, în scurt timp urmând a fi desemnată firma câştigătoare

Licitaţia a fost programată pentru finalul lunii trecute, mai exact pe 30 martie, iar valoarea totală estimată a fost de 3.441.03,62 lei. Criteriul de atribuire a fost stabilit ca fiind preţul cel mai scăzut.

Titlul proiectului este „investiţii pentru creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice din infrastructura educaţională pentru învăţământul tehnic şi vocaţional din municipiul Piatra Neamţ – Liceul de Arte Victor Brauner”.

Concret, este vorba despre clădirea situată în strada Peneş Curcanul, nr. 6 B, iar lucrările trebuie finalizate până la finalul acestui an.

News Moldova îți recomandă și ...   Incendiu de proporții pe platforma Săvinești din județul Neamț

Lucrările de reabilitare termică presupun anveloparea clădirii menţionate, înlocuirea tâmplăriei, modernizarea instalațiilor termice și electrice și montarea unui sistem de energie din surse regenerabile.

Conform precizărilor oferite de reprezentanţii municipalităţii pietrene, în acest moment ofertele depuse sunt în faza de evaluare tehnică.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top