fbpx
Connect with us

A încetat din viață Vlad Marcoci, fost deputat, prefect și președinte al CJ Neamț!

A încetat din viață Vlad Marcoci, fost deputat, prefect și președinte al CJ Neamț! - News Moldova

Neamt

A încetat din viață Vlad Marcoci, fost deputat, prefect și președinte al CJ Neamț!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Vlad Marcoci, fostul prefect al județului Neamț în anul 2000 (cel mai tânăr care a ocupat această funcție până la acel moment, la doar 32 de ani), președinte al Consiliului Județean Neamț în perioada 2006 – 2008 și deputat în legislatura 2012 – 2016, a decedat astăzi, 10 august, la vârsta de doar 55 de ani.

Vlad Marcoci a absolvit Liceul Petru Rareș din Piatra Neamț în anul 1986 și Institutul de Construcţii Bucureşti – Facultatea Utilaj Tehnologic în 1992, fiind de profesie inginer constructor.

Între 2001 și 2006, a deținut poziția de Administrator al S.C. Eurocasa Srl., iar între 2006 și 2008 a condus Consiliul Județean Neamț, reușind să implementeze proiecte importante pentru infrastructura și bunăstarea locuitorilor. În perioada 2008-2009 a contribuit la coordonarea activităților administrative, din rolul de Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

Între 2009 și 2010, Marcoci Vlad a deținut funcția de Președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, aducându-și contribuții notabile în domeniul mediului și sustenabilității.

Fostului deputat i s-a făcut rău în timp ce tăia lemne.

„În urmă cu puțin timp a fost declarat decesul. Era la pensiunea dânsului, la Bicaz. Un echipaj de la Bicaz a intervenit imediat. A fost găsit în stop cardiorespirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare care din păcate nu au dat rezultat”, a declarat Dorice Albu, Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

Și Consiliul Județean Neamț a anunțat nefericitul eveniment, printr-o postare pe Facebook.

„Președintele Ion Asaftei, vicepreședinții Adrian Păduraru și Dragos Chitic, împreună cu angajații instituției, își exprimă nemăsurata tristețe la trecerea în neființă a fostului președinte și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț – Vlad Marcoci.
O personalitate marcantă și implicată în viața comunității nemțene, Vlad Marcoci a condus județul în perioada 2006-2008, ca președinte, iar în perioada 2008 -2009, ca vicepreședinte.
Colectivul Consiliului Județean își exprimă recunoștința pentru devotamentul și implicarea acestuia în dezvoltarea județului Neamț și transmite condoleanțe familiei îndoliate.”

Dumnezeu să-l odihnească!


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top