fbpx
Connect with us

Accident cu 3 autoturisme implicate în comuna Vânători-Neamț: unui șofer i s-a făcut rău la volan

accident - News Moldova

Neamt

Accident cu 3 autoturisme implicate în comuna Vânători-Neamț: unui șofer i s-a făcut rău la volan


Un incident rutier s-a petrecut recent în localitatea Vânători-Neamț, având ca protagonist un șofer în vârstă de 60 de ani, din județul Vrancea

Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, inspectorul Ramona Ciofu, evenimentul s-a produs din cauza unei stări accentuate de rău ce l-a afectat pe conducătorul auto.

Preliminar, investigațiile desfășurate de polițiști au dezvăluit că incidentul a avut loc în timp ce bărbatul conducea un autoturism în afara localității Pipirig.

News Moldova îți recomandă și ...   Reîncep lucrările de reabilitare și modernizare a Creșei Precista din Piatra-Neamț

WhatsApp Image 2023 08 14 at 10.55.01 - News Moldova

Acesta a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar din sens opus. Coliziunea a rezultat în rănirea șoferului vinovat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Târgu-Neamț au sosit la fața locului cu utilaje specializate pentru descarcerare, iar o ambulanță SMURD a fost trimisă pentru a oferi îngrijiri medicale.

Conform locotenentului Irina Popa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, evenimentul a implicat o autoutilitară și două autoturisme, în care se aflau în total cinci persoane.

News Moldova îți recomandă și ...   În județul Neamț se continuă acțiunile poliției împotriva delictelor silvice

Șoferul vinovat de coliziune a fost preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportat la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Târgu Neamț pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

De asemenea, echipajele de pompieri au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, astfel încât să se evite orice potențial pericol suplimentar în urma accidentului.

Pe de altă parte, polițiștii continuă investigațiile în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor care au dus la acest regretabil incident rutier.

News Moldova îți recomandă și ...   Modernizarea infrastructurii din Piatra Neamț avansează: Podul de la Spital va fi gata în curând


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top