fbpx
Connect with us

Accident în Neamț: Două victime în urma coliziunii dintre un autoturism și o autocisternă

Accident în Neamț: Două victime în urma coliziunii dintre un autoturism și o autocisternă - News Moldova

Neamt

Accident în Neamț: Două victime în urma coliziunii dintre un autoturism și o autocisternă

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un accident rutier grav a avut loc astăzi, 7 iunie, în județul Neamț, soldându-se cu rănirea a două persoane. S-a petrecut pe drumul ce leagă Piatra-Neamț de Bicaz

La fața locului au intervenit rapid echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, o femeie de 73 de ani, pasageră în autoturism, a fost scoasă de participanții la trafic. Acesta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spitalul din Piatra-Neamț.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism, un bărbat de 75 ani.

Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la spitalul din Piatra-Neamț.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Ce a reieșit din primele cercetări efectuate de polițiști?

În timp ce un bărbat de 75 de ani, conducea un autoturism din direcția Piatra-Neamț spre județul Bicaz, ar fi efectuat o manevră de întoarcere a autoturismului spre Piatra-Neamț, fiind surprins și accidentat de o autocisternă condusă de un tânăr de 28 de ani, din județul Bacău.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 75 de ani și a unei pasagere de 73 de ani, din același autoturism.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce la lumină toate informațiile necesare și a obține o imagine clară asupra evenimentului rutier.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top