fbpx
Connect with us

Accident rutier cu 4 victime, pe raza comunei nemțene Costișa

Accident rutier cu 4 victime, pe raza comunei nemțene Costișa - News Moldova

Neamt

Accident rutier cu 4 victime, pe raza comunei nemțene Costișa

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un eveniment rutier a avut loc pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa, generând rănirea a patru persoane, marți 20 iunie

Autoritățile au fost imediat alertate, iar polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a investiga circumstanțele accidentului.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Cândești, conducea un autoturism, pe direcția Bacău spre Piatra Neamț, la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției spre stânga, ar fi fost acroșată de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din județul Galați, ce se deplasa regulamentar din direcția Piatra Neamț spre Bacău”, anunță Poliția Neamț.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs în momentul în care o femeie în vârstă de 40 de ani, din Cândești, se deplasa cu autoturismul său pe Drumul Național 15, în direcția Bacău spre Piatra-Neamț.

În timp ce efectua o manevră de schimbare a direcției spre stânga, autoturismul acesteia ar fi fost acroșat de o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se deplasa în mod regulamentar dinspre Piatra-Neamț spre Bacău.

Impactul a generat proiectarea autoturismului condus de femeie într-un alt autoturism care se afla staționat regulamentar în apropiere.

Ca urmare a acestui incident rutier, patru pasageri aflați în primul autoturism, cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani, au suferit răni.

La fața locului, conducătorii auto implicați în accident au fost supuși testului cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative, astfel că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

Autoritățile au declarat că vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și pentru a determina vinovăția celor implicați.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top