fbpx
Connect with us

Accident rutier pe raza orașului Târgu-Neamț: tânăr fără permis, implicat

Accident rutier pe raza orașului Târgu-Neamț: tânăr fără permis, implicat - News Moldova

Neamt

Accident rutier pe raza orașului Târgu-Neamț: tânăr fără permis, implicat


Accidentul rutier s-a produs pe o stradă din Târgu-Neamț. Polițiștii au depistat că unul din șoferii implicați în coliziune, nu avea permis de conducere

Conform cercetărilor inițiale desfășurate de polițiști, evenimentul a avut loc atunci când un bărbat în vârstă de 30 de ani, rezident în Grumăzești, conducea un autoturism pe strada Castanilor din Târgu-Neamț și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, originar din aceeași localitate, care se deplasa în fața sa.

Detalii ulterioare din cercetare au relevat faptul că tânărul de 18 ani nu deține niciun permis de conducere pentru orice categorie de vehicule.

Mai mult, se pare că autoturismul în care acesta se afla la volan i-a fost încredințat de către un alt tânăr, de 24 de ani, tot din Târgu-Neamț, care era pasager în mașină.

Din partea Poliției Neamț a venit comunicarea oficială a situației: „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul i-ar fi fost încredințat spre a fi condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Târgu-Neamț, pasager în autoturismul în cauză.”

În consecință, autoritățile au demarat un dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană care nu posedă permis de conducere.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top