fbpx
Connect with us

Accident teribil în Neamț. Trei tineri au murit după ce două mașini s-au ciocnit violent

Accident teribil în Neamț. Trei tineri au murit după ce două mașini s-au ciocnit violent - News Moldova

Neamt

Accident teribil în Neamț. Trei tineri au murit după ce două mașini s-au ciocnit violent

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani au pierit, în timp ce alți trei au fost răniți, în urma unui accident rutier produs în localitatea Pârâul Pântei, din județul Neamț, în cursul nopții trecute. Mașinile în care se aflau aceștia s-au ciocnit violent și apoi s-au răsturnat în curțile unor gospodării.

Două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, au fost implicate în accident. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Neamț, ambele vehicule au derapat de pe șosea și s-au răsturnat în curțile a două gospodării.

În urma impactului, patru persoane au rămas blocate în vehicule, însă trei dintre acestea au reușit să se evacueze singure înainte de sosirea echipelor de intervenție.

Cele trei persoane rănite, două fete în vârstă de 19 și 22 de ani și un băiat în vârstă de 18 ani, cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele de ambulanță și SMURD și transportate la spitalul din Târgu-Neamț și la UPU Piatra-Neamț. Un bărbat de 23 de ani a fost tratat la fața locului, refuzând transportul la spital. În plus, alte două persoane, rude ale victimelor, care au suferit atacuri de panică, au fost asistate de personalul medical la locul accidentului, refuzând și ele transportul la spital.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top