fbpx
Connect with us

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, la 25 de ani de activitate

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, la 25 de ani de activitate - News Moldova

Neamt

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, la 25 de ani de activitate

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


asandei adr nord est - Moldova Invest

Astăzi, 1 aprilie 2024, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est (ADR Nord-Est) sărbătorește un sfert de secol de la înființare, marcând un capitol de succes în sprijinirea dezvoltării durabile a regiunii

În cei 25 de ani de activitate neîntreruptă, ADR Nord-Est a devenit un pilon al progresului regional, angajându-se ferm în promovarea creșterii economice echitabile, a inovării și a coeziunii sociale. Agenția a devenit o sursă de inspirație și o poveste de succes pentru întreaga comunitate regională.

Vasile ASANDEI: “În viziunea noastră Regiunea Nord-Est va fi un loc preferat din Europa în care oamenii să-și dorească să muncească, să învețe, să trăiască și să investească”

“Cu mai bine de două decenii în urmă, dincolo de aspectele juridice și de decizile la nivel politic, au fost angajați doi oameni, într-un birou gol, au primit ca donație două mese, și-au adus mașina de acasă și au pornit în această călătorie fascinantă a ceea ce urma să devină Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est”, sunt cuvintele Directorului General Vasile Asandei. 

vasile asandei e1658140355482 - Moldova Invest

“Faptul că într-o bună măsură munca noastră a dus la schimbarea la față a regiunii, faptul că un număr mare de oameni se bucură de rezultatele unei munci susținute, de peste 20 de ani, reprezintă pentru noi o parte a succesului.

În viziunea noastră Regiunea Nord-Est va fi un loc preferat din Europa în care oamenii să-și dorească să muncească, să învețe, să trăiască și să investească, un loc binecuvântat care are o mulțime de oportunități, are o natură frumoasă, are oameni inteligenți si harnici dar are bineînteles și nevoi, un loc în care mulți și-ar dori să trăiască”, subliniază, într-un mesaj pe site-ul Agenției, Vasile Asandei.

În contextul acestei zile importante, ADR Nord-Est își reafirmă angajamentul de a fi un catalizator al dezvoltării regionale, menținându-și viziunea de a crea un mediu prosper și incluziv pentru toți locuitorii săi.

“𝑇𝑜𝑡 𝑐𝑒 𝑓𝑎𝑐𝑒𝑚, 𝑑𝑒 25 𝑑𝑒 𝑎𝑛𝑖 𝑖̂𝑛𝑐𝑜𝑎𝑐𝑒, 𝑓𝑎𝑐𝑒𝑚 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑖𝑛𝑒! 𝑇𝑒 𝑚𝑎̆𝑠𝑢𝑟𝑎̆𝑚 𝑑𝑒-𝑎 𝑙𝑢𝑛𝑔𝑢𝑙 𝑠̦𝑖 𝑑𝑒-𝑎 𝑙𝑎𝑡𝑢𝑙, 𝑖̂𝑡̦𝑖 𝑎𝑠𝑐𝑢𝑙𝑡𝑎̆𝑚 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑖𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑎, 𝑡𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑏𝑎̆𝑚 𝑐𝑒 𝑡𝑒 𝑑𝑜𝑎𝑟𝑒, 𝑡𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑏𝑎̆𝑚 𝑐𝑒 𝑛𝑎̆𝑧𝑢𝑖𝑛𝑡̦𝑒 𝑎𝑖, 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑠𝑒𝑧𝑖 𝑡𝑢 𝑠𝑎 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑔𝑖. 𝐼̂𝑡̦𝑖 𝑎𝑟𝑎̆𝑡𝑎̆𝑚 𝑐𝑢𝑚 𝑓𝑎𝑐 𝑠𝑢𝑟𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑡𝑎𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑎 𝑠̦𝑖 𝑛𝑒 𝑔𝑎̂𝑛𝑑𝑖𝑚 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ 𝑙𝑎 𝑜 𝑙𝑢𝑚𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑜 𝑙𝑎̆𝑠𝑎̆𝑚 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑛𝑜𝑠̦𝑡𝑟𝑖.
𝐹𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑚 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑝𝑢𝑠𝑒 𝑙𝑎 𝑑𝑖𝑠𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑡𝑎̆𝑖 𝑠𝑎 𝑎𝑖𝑏𝑎̆ 𝑜 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑎̆, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑓𝑖𝑖𝑖 𝑠𝑖


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top