fbpx
Connect with us

Ambulanță implicată într-un accident rutier la ieșirea din Piatra-Neamț

Ambulanță implicată într-un accident rutier la ieșirea din Piatra-Neamț - News Moldova

Neamt

Ambulanță implicată într-un accident rutier la ieșirea din Piatra-Neamț


Șoferul autoturism care se afla în fața ambulanței a efectuat o manevră de viraj la stânga, iar ambulanța nu a mai avut suficient timp pentru a evita impactul

Joi, 20 iulie, la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă ambulanța și celălalt vehicul au suferit pagube materiale.

Potrivit informațiilor disponibile, ambulanța se întorcea de la explozia care a avut loc la fabrica Fibrex Nylon din Săvinești și transporta un pacient către un spital din Piatra-Neamț pentru tratamentul necesar.

Din nefericire, în timpul călătoriei, o coliziune a avut loc în zona unde drumul spre Bacău se intersectează cu o altă stradă.

Conform surselor, șoferul unui alt autoturism care se afla în fața ambulanței a efectuat o manevră de viraj la stânga, iar ambulanța nu a mai avut suficient timp pentru a evita impactul. Din acest motiv, cele două vehicule s-au ciocnit.

La locul accidentului, au sosit de urgență și alte echipaje medicale, care au preluat pacientul aflat în ambulanță și l-au transportat la spitalul din Piatra-Neamț pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Din fericire, starea pacientului nu a fost agravată în urma accidentului și acesta va continua tratamentul în spital.

În ceea ce privește șoferii ambulanței și al celuilalt autoturism, aceștia nu au suferit leziuni și au scăpat nevătămați.

Cu toate acestea, ambele vehicule au suferit daune materiale semnificative și vor necesita reparații pentru a putea fi readuse în stare de funcționare.

Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În cazul în care șoferul autoturismului care a virat la stânga este găsit vinovat de producerea accidentului, acesta va fi sancționat conform legislației în vigoare.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top