Connect with us

Andrei CARABELEA, primar PIATRA NEAMT, la News Moldova: „Ma amuza copios declaratiile lui CUC”

Neamt

Andrei CARABELEA, primar PIATRA NEAMT, la News Moldova: „Ma amuza copios declaratiile lui CUC”

Intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Piatra Neamt, senatorul Razvan Cuc a mentionat despre posibilitatea initierii unui referendum de demitere din functia de primar detinuta in acest moment de Andrei Carabelea (PNL).

„Aşa cum trimitem la lada de gunoi acest guvern incompetent marţi, când votăm moţiunea de cenzură, trebuie să luăm în calcul iniţierea în Piatra-Neamţ a unui referendum pentru sancţionarea acestui primar

„Nu întrevăd un viitor bun în Piatra-Neamţ, din punct de vedere al administraţiei, al atragerii de fonduri, al dezvoltării locurilor de muncă. A venit momentul, şi am discutat şi cu domnul preşedinte Arsene, pe modelul început la Bucureşti, ca primarii catastrofă să nu fie lăsaţi să-şi ducă mai departe mandatul dezastruos, pentru comunitate.

Aşa cum trimitem la lada de gunoi acest guvern incompetent marţi, când votăm moţiunea de cenzură, trebuie să luăm în calcul iniţierea în Piatra-Neamţ a unui referendum pentru sancţionarea acestui primar.

Cred că inclusiv membrii din PNL Neamţ ar fi de acord cu acest referendum când prestaţia lui nu face cinste nimănui. Dacă vom continua în acelaşi ritm, cu acest primar care are grijă doar de clientela politică şi de persoana lui fizică. Aici, acasă, avem o problemă foarte mare cu Andrei Carabelea”, a declarat senatorul Răzvan Cuc.

Reactia primarului Carabelea referitor la afirmatiile senatorului PSD Razvan Cuc: „Ma amuzam copios pe tema unui referendum extrem de amenintator care ma infricoseaza foarte mult”

In emisiunea MOLDOVA ÎN DIRECT gazduita de News Moldova , primarul orasului Piatra Neamt, Andrei Carabelea a facut referire la intentia exprimata de catre senatorul Razvan Cuc de a initia a un referendum de demitere a acestuia din functia de primar al orasului Piatra Neamt.

Nu stiu sa faca altceva decat ceea ce fac si in Parlamentul Romaniei: blocheaza dezvoltarea. Efectiv tot anul si-au batut joc de executivul de la Piatra Neamt tinandu-l blocat captiv fara viceprimar. Avem de o luna viceprimari si acuma vor sa ameninte cu acest referendum, care e evident o nascocire care nu are nici o treaba cu realitatea.

Si vorbeste despre acest referendum un senator care, frustrat de faptul ca nu are nici o realizare, incearca sa judece pe altii.

Un senator care nu cunoaste deloc Piatra Neamt pentru ca a fost parasutat fix in campania electorala anul trecut, mai intai in postura de candidat la primaria Piatra Neamt si a suferit o infrangere umilitoare venind din postura unui fost ministru al transporturilor, cel mai incompetent ministru al transporturilor, daca este sa vorbim asa, pentru ca nu s-a remarcat decat prin tinerea avioanelor la sol”, a declarat in cadrul emisiunii Andrei Carabelea (PNL)- primarul orasului Piatra Neamt.

In materialul de mai jos puteti viziona declaratia primarului  Andrei Carabelea.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top