fbpx
Connect with us

Bărbat din Neamț, ARESTAT după ce și-a amenințat mama și a lovit cu toporul un cal

barbat arestat 1 - News Moldova

Neamt

Bărbat din Neamț, ARESTAT după ce și-a amenințat mama și a lovit cu toporul un cal


Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Neamț, a fost reținut de către poliție sub acuzații grave, inclusiv violență în cadrul familiei, amenințare și cruzime față de animale

La data de 6 septembrie, forțele de poliție din Secția de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au dispus reținerea acestui individ pentru o perioadă de 24 de ore, pe baza suspiciunilor legate de implicarea sa în infracțiunile menționate.

News Moldova îți recomandă și ...   Furtună puternică în Neamț: copaci căzuți peste mașini și fire electrice, localități rămase fără curent

Investigațiile efectuate de către poliție au relevat că la data de 3 septembrie, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi adresat amenințări mamei sale, în vârstă de 78 de ani, generându-i acesteia o stare de temere, și comițând acte de violență asupra ei.

De asemenea, se pare că individul a utilizat un topor pentru a exercita acte de violență asupra unui cal. În scopul protejării imediate a victimei, autoritățile au emis un ordin provizoriu de protecție.

News Moldova îți recomandă și ...   Patru persoane au fost evacuate dintr-un apartament din Piatra-Neamț, în urma unei explozii urmate de un incendiu

Bărbatul de 47 de ani a fost ulterior plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu solicitarea de a se lua măsuri preventive în ceea ce-l privește.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top