fbpx
Connect with us

Bărbat din Neamț, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru uciderea soției și a fiicei sale

38 - News Moldova

Neamt

Bărbat din Neamț, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru uciderea soției și a fiicei sale


Un bărbat din județul Neamț a fost condamnat la închisoare pe viață de către Curtea de Apel Bacău, în urma uciderea soției și a fiicei sale, acum 17 ani. Sentința este irevocabilă

Deși bărbatul a fost principalul suspect încă de la început, probele care să ateste vinovăția lui au fost adunate abia după 15 ani de la săvârșirea crimelor. Aceste dovezi au fost descoperite în grădina casei, unde s-au găsit rămășițe ale fetiței, conform informațiilor furnizate de stirileprotv.ro.

News Moldova îți recomandă și ...   Două firme din județul Neamț, implicate în cazuri de EVAZIUNE FISCALĂ și UZ DE FALS. Pagube financiare de milioane de lei

Cuplul a trăit o perioadă în Germania, unde s-a născut și fiica lor, Andreea. Din cauza comportamentului violent al bărbatului, soția a solicitat divorțul, iar instanța a decis ca fetița să rămână în grija ei.

În 2006, bărbatul a vizitat casa părinților soției sale și a plecat împreună cu aceasta și cu copila, sub pretextul că dorește să le cumpere haine. De atunci, cele două nu au mai fost văzute în viață.

În 2021, a fost inițiat un dosar penal pentru omor. După 15 ani, anchetatorii au adunat dovezi concludente în grădina locuinței bărbatului din Târgu Neamț.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul AUR Dumitrina Mitrea a enumerat proiectele legislative adoptate recent de Camera Deputaților

„După o lungă perioadă de timp, probele administrate au demonstrat că inculpatul și-a ucis fiica de 5 ani și fosta soție. Pe parcursul anchetei, inculpatul a adoptat o atitudine oscilantă, afirmând inițial că cele două victime au plecat în străinătate”, a declarat Violeta Chiriac, reprezentanta Curții de Apel Bacău.

Trupul femeii nu a fost găsit nici până în prezent.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top