fbpx
Connect with us

Bărbat rănit grav în urma căderii de pe o trotinetă electrică

Bărbat rănit grav în urma căderii de pe o trotinetă electrică - News Moldova

Neamt

Bărbat rănit grav în urma căderii de pe o trotinetă electrică


Miercuri, 14 iunie, în jurul orei 17:30, polițiștii din județul Neamț au fost alertați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Primăverii din municipiul Roman

Potrivit informațiilor inițiale, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Roman, a suferit răni în urma căderii sale de pe o trotinetă electrică.

După primele cercetări efectuate de către polițiști, se pare că bărbatul se deplasa pe strada Primăverii în timp ce conducea o trotinetă electrică, însă a pierdut controlul asupra direcției de mers. Acest lucru l-a determinat să se dezechilibreze și să cadă pe partea carosabilă, suferind leziuni.

Evenimentul rutier a avut drept consecință rănirea bărbatului în cauză, care a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la spital pentru investigații și tratament.

Autoritățile continuă cercetările în legătură cu acest incident, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor precise în care a avut loc evenimentul rutier.

Conform surselor neoficiale, bărbatul nu se afla sub influența alcoolului în momentul incidentului. Se presupune că acesta ar fi încercat să evite un câine și, în consecință, a frânat brusc, ceea ce a dus la căderea sa de pe trotinetă.

Rănile suferite includ policontuzii, un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial, fiind necesară monitorizarea și tratamentul adecvat pentru recuperarea sa.

Poliția recomandă tuturor utilizatorilor de vehicule electrice să poarte echipament de protecție adecvat, cum ar fi căști de protecție și genunchiere, și să fie atenți la condițiile de trafic și la mediul înconjurător.

De asemenea, este important să fie respectate regulile de circulație și să se adapteze viteza în funcție de condițiile din trafic.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top