fbpx
Connect with us

Biciclist beat rănit într-o coliziune cu un autoturism pe raza unei localități din Neamț

c20aab51e99b7686ac550dfc7f152b17 e1631191643924 - News Moldova

Neamt

Biciclist beat rănit într-o coliziune cu un autoturism pe raza unei localități din Neamț


 Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat de 54 de ani

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 13:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost solicitați să intervină la locul unui eveniment rutier, ce a avut loc pe strada Ștefan cel Mare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitatea Icușești, se afla la volanul unui autoturism și circula pe strada Ștefan cel Mare.

Ajuns la intersecția cu strada 1 Mai, șoferul a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat de 54 de ani, din Roman.

În urma impactului, biciclistul a suferit vătămări corporale și a fost necesară intervenția unui echipaj medical pentru acordarea primului ajutor. Din fericire, în urma evaluării medicale, nu s-au constatat răni grave, iar bărbatul a primit asistența medicală necesară pe loc.

Atât șoferul autoturismului, cât și biciclistul, au fost supuși testării cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat pentru biciclist a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top