fbpx
Connect with us

Casa Județeană de Pensii Neamț: s-au alocat biletele pentru a șaptea serie de tratament balnear

casa-nationala-de-pensii-publice-a-facut-un-anunt-important-pentru-pensionari

Neamt

Casa Județeană de Pensii Neamț: s-au alocat biletele pentru a șaptea serie de tratament balnear


Pentru a șaptea serie de tratament balnear, programată în perioada 7-9 iunie 2023, Casa Județeană de Pensii Neamț a anunțat că s-a atribuit un total de 80 de bilete în 14 stațiuni

Alocarea acestor bilete s-a realizat automat pentru cele 80 de bilete. Acestea sunt valabile pentru stațiunile Covasna, Amara, Bălțătești, Buziaș, Lacul-Sărat, Sarata Monteoru și 1 Mai Oradea.

Celelalte stațiuni în care au fost repartizate bilete sunt Târgu Ocna, Mangalia, Neptun, Sovata, Techerghiol, Pucioasa și Nicolina.

News Moldova îți recomandă și ...   Fetiță de 4 ani din Neamț, ținută în beci de tatăl ei pentru a nu o înapoia mamei. A fost nevoie de intervenția mascaților

Până în prezent, la Casa Județeană de Pensii Neamț s-au depus 4577 de cereri pentru bilete de tratament, iar în primele șase serii ale acestui an s-au acordat un total de 329 de bilete.

Atribuirea biletelor a fost realizată prin intermediul unei aplicații informatice, iar beneficiarii au fost anunțați telefonic cu privire la repartizarea lor.

Lista cererilor aprobate poate fi consultată la sediile CJP din Piatra Neamț și Roman, precum și pe site-ul instituției.

News Moldova îți recomandă și ...   Bazinul de Înot didactic din Târgu-Neamț a găzduit prima competiție

Ridicarea biletelor se va face numai după o notificare telefonică, în data stabilită, de luni până vineri, în intervalul 08.30-13.00.

Este important de menționat că pentru a putea solicita un bilet de tratament, persoana interesată trebuie să depună o cerere la sediul casei teritoriale de pensii cu cel puțin 30 de zile înainte de luna în care se dorește obținerea biletului.

Sunt valabile doar cererile tip prevăzute în anexa 1 a legislației referitoare la alocarea biletelor.

News Moldova îți recomandă și ...   Proiectul de reabilitare al Cinematografului Cozla, din județul Neamț, prinde contur

Cererea tip trebuie să fie completată în întregime cu toate informațiile solicitate, astfel încât beneficiarul să poată fi identificat corect.

Celelalte documente necesare vor trebui depuse la momentul eliberării biletului.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top