Connect with us

În sfârșit! Trecerea la nivel cu calea FERATĂ de la intrarea în ROMAN ar putea fi REABILITATĂ

Neamt

În sfârșit! Trecerea la nivel cu calea FERATĂ de la intrarea în ROMAN ar putea fi REABILITATĂ

Eliminarea disconfortului de la trecerea la nivel cu calea ferată, pe E85, la ieșirea spre Iași în atenția autorităților

Deputatul PNL de Neamț, Laurențiu LEOREANU a declarat că unul dintre obiectivele pe care le urmărește cu maxim interes vizează eliminarea disconfortului de la trecerea la nivel cu calea ferată, pe E85, la ieșirea spre Iași. 
Deputatul a declarat că una dinte soluții ar fi reducerea celor trei linii, la o singură linie care să traverseze drumul expres, concomitent cu investiții în reabilitarea zonei, ceea ce ar duce la rezolvarea situației din respectivul punct.
În acest context, în urma discuțiilor cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Laurențiu LEOREANU a anunțat că a fost aprobată documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), de către Comitetul Tehnico-Economic al CFR S.A.
În perioada următoare va fi efectuată analiza indicatorilor tehnico-economici, căutându-se soluții care să accelereze punerea în practică a investiției.
Unul dintre obiectivele pe care le urmăresc cu maxim interes vizează eliminarea disconfortului de la trecerea la nivel cu calea ferată, pe E85, la ieșirea spre Iași.
Vorbeam despre soluția reducerii celor trei linii, la o singură linie care să traverseze drumul expres, concomitent cu investiții în reabilitarea zonei, ceea ce ar duce la rezolvarea situației din respectivul punct.
În acest sens, în urma discuțiilor cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, vă pot anunța că a fost aprobată Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (DALI), de către Comitetul Tehnico-Economic al CFR S.A., ceea ce este încă un pas major în rezolvarea problemei de la ieșirea spre Iași.
Urmează analiza indicatorilor tehnico-economici, căutându-se soluții care să accelereze punerea în practică a investiției.
Vă voi ține la curent cu date despre parcursul acestei investiții și vă asigur că fac tot posibilul ca disconfortul să fie eliminat cât mai rapid”, a declarat Laurențiu LEOREANU.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top