Connect with us

Celebra interpretă de muzică populară, Sofia VICOVEANCA, ieșire nervoasă pe SCENA unui festival din NEAMȚ

Neamt

Celebra interpretă de muzică populară, Sofia VICOVEANCA, ieșire nervoasă pe SCENA unui festival din NEAMȚ

Celebra cântăreață, Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă la Festivalul Haiducilor din Neamț

Imagini incredibile cu interpreta de muzică populară din Bucovina, Sofia Vicoveanca. Aceasta a avut o ieșire nervoasă chiar pe scenă în timpul unei reprezentanții. Invitată la a V-a ediția a Festivalului Haiducilor, organizat în weekend-ul ce tocmai a trecut în comuna Grințieș din Neamț, aceasta a gonit din fața scenei un grup de tineri care dansau în horă.

Cântăreața s-a dezlănţuit la adresa tinierilor, tonul vocii demonstrând că era iritată de ceva. De ce anume, încă nu se ştie. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte.

Momentul a fost filmat de un spectator și urcat pe rețelele de socializare. Atituninea artistei a stârnit comentarii acide, unii criticând-o, alţii încercând să explice de ce a reacţionat aşa.

„Oare în ce direcție se îndreaptă omenirea?! Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc.

Incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, Rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest. Cum să încurajăm frumosul românesc ? Așa ca în acest clip?!!!”, este mesajul care însoțește clipul video, postat de Ciprian Boju.

Sursa video: facebook – Ciprian Boju

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan Neculcea

    5 ianuarie 2022 at 1:10 PM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top