fbpx
Connect with us

Conferință PSD Neamț: Despre viitorul partidului și noua conducere a CJ Neamț (16 martie 2023)

Conferință PSD Neamț: Despre viitorul partidului și noua conducere a CJ Neamț (16 martie 2023) - News Moldova

Neamt

Conferință PSD Neamț: Despre viitorul partidului și noua conducere a CJ Neamț (16 martie 2023)

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ieri, 16 martie 2023, a avut loc o conferință de presă susținută de Daniel Harpa, președintele interimar PSD Neamț. Scopul conferinței l-a reprezentat prezentarea celor mai noi decizii luate în cadrul echipei social-democrate din județul Neamț

 

Am susținut o conferință de presă în calitate de președinte interimar al PSD Neamț, în care am prezentat cele mai noi decizii luate în cadrul echipei social- democrate din județul nostru, după consultările purtate cu primarii, consilierii județeni, parlamentarii și președinții de organizații locale.” a declarat Daniel Harpa.

 

Conferință PSD Neamț: Despre viitorul partidului și noua conducere a CJ Neamț (16 martie 2023) - News Moldova

În cadrul conferinței de presă, președintele interimar al PSD Neamț a declarat  că : „În cel mai scurt timp vom avea o conducere alesă prin vot și vă promit că în aceeași echipă ne vom mai întâlni”

 

Conferința a început cu un subiect delicat – Ionel Arsene

„Eu în calitate de președinte interimar, voi face tot posibilul să țin unită această organizație județeană Neamț.

Voi fi alături de familia fostului președinte Ionel Arsene, pentru că așa este normal, la momente grele, să fii alături de prietenii adevărați, de camarazii adevărați care au fost alături de mine, alături de colegii mei în acei cel puțin 10 ani de zile.”

În cadrul conferinței de presă, președintele interimar al PSD Neamț a mai declarat  că : „În cel mai scurt timp vom avea o conducere alesă prin vot și vă promit că în aceeași echipă ne vom mai întâlni”

 

„Această discuție este o analiză a ceea ce urmează facem în  județul Neamț”

„Am fost de comun acord că la conducerea Consiliului Județean Neamț trebuie să existe un reprezentant al partidului nostru, iar alianțele formate anterior să meargă mai departe pentru a da stabilitate și a continua proiectele în derulare.”

Conferință PSD Neamț: Despre viitorul partidului și noua conducere a CJ Neamț (16 martie 2023) - News Moldova

 

Daniel Harpa a făcut o postare pe Facebook în care relatează subiectele discutate la conferința de presă. În cadrul acesteia, el menționează că partidul își va alege în curând un președinte cu drepturi depline și că nu intenționează să ascundă faptul că va candida pentru această poziție.

„Social-democrații nemțeni își vor alege un președinte cu drepturi depline în aproximativ 3 săptămâni, și nu intenționez să ascund faptul că voi candida pentru funcția de președinte. ”

„Încrederea pe care mi-o acordă dl Marcel Ciolacu- președintele PSD și secretarul general Paul Stănescu nu poate decât să mă bucure și să mă determine să lupt în această echipă.

PSD Neamț are oameni capabili și dornici să dezvolte județul nostru. Eu cred în ei și sper că și ei cred în mine.”

În cadrul discuției au mai luat cuvântul, pentru a răspunde întrebărilor adresate de presă, prefectul Adrian Niță și administratorul public Piatra Neamț, Sorin Brașoveanu.

De asemenea, presa a mai provocat la discuție și pe deputatul Oana-Gianina Bulai, care a răspuns la întrebarea legată despre cum apreciază activitatea consilierilor locali, din Consiliul local Roman, al cărui președinte este.

Răspunsul a fost că „Activitatea consilierilor locali de la Roman este cea mai bogată activitate, pentru că sunt singurii care au inițiat proiecte.”

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top