fbpx
Connect with us

Consiliul Județean Neamț convoacă o ședință extraordinară

WhatsApp Image 2023 04 11 at 13.17.092 - News Moldova

Neamt

Consiliul Județean Neamț convoacă o ședință extraordinară


 CJ Neamţ în ședință extraordinară, pe data de 16 iunie 2023, vineri, ora 10.00

Consiliul Județean Neamț se va reuni într-o ședință extraordinară pe data de 16 iunie 2023, începând cu ora 10:00. Această convocare este în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Ordinea de zi a ședinței extraordinare include următoarele proiecte

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui acord de asociere pentru organizarea unui eveniment cultural de interes public județean. Acest proiect are ca scop obținerea aprobării pentru încheierea unui acord de asociere în vederea organizării unui eveniment cultural de importanță publică la nivelul județului Neamț.
  2. Proiect de hotărâre privind transmiterea în folosință gratuită, pe perioadă determinată, a unor bunuri imobile aparținând patrimoniului privat al Județului Neamț. Acest proiect are ca obiectiv aprobarea transmiterii temporare, fără plata unui preț, a unor bunuri imobile care fac parte din patrimoniul privat al județului Neamț.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean nr. 315/2016 privind încheierea unui acord de colaborare cu U.A.T. Județul Bacău în vederea implementării unui proiect de interes județean. Acest proiect propune modificarea unei hotărâri anterioare a Consiliului Județean Neamț, care a aprobat încheierea unui acord de colaborare cu Județul Bacău pentru implementarea unui proiect de interes comun la nivelul ambelor județe.

În cadrul acestei ședințe, se vor discuta și alte aspecte de interes, în secțiunea “Diverse”.

Ședința se va desfășura online, utilizând o aplicație electronică pentru sistemul de video-conferință. Această modalitate de desfășurare a ședinței permite participanților să interacționeze și să ia decizii în mod eficient, asigurând totodată respectarea măsurilor de distanțare socială și de protecție a sănătății.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top