fbpx
Connect with us

Bebeluș în vârstă de două luni a ajuns la spital în urma unui grav accident auto produs în județul Neamț

Bebeluș în vârstă de două luni a ajuns la spital în urma unui grav accident auto produs în județul Neamț - News Moldova

Neamt

Bebeluș în vârstă de două luni a ajuns la spital în urma unui grav accident auto produs în județul Neamț

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În seara zilei de 18 noiembrie 2023, în comuna Horia, pe Drumul Județean 207 C, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, unul dintre ele răsturnându-se în afara carosabilului

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost chemate în jurul orei 19:30 la locul indicat, constatând că o femeie de 33 de ani și un bebeluș de 2 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, fiind transportați la Centrul de Primiri Urgențe Roman. De asemenea, un bărbat, conducătorul unuia dintre autoturisme, a fost transportat la același centru medical. Toate victimele erau conștiente și prezentau traumatisme, conform informațiilor comunicate de ISU Neamț.

Din investigațiile preliminare, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe o stradă și, apropiindu-se de Drumul Județean, a intrat în intersecție fără a respecta semnificația indicatorului „Oprire“, producând o coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 36 de ani, din Sagna.

„Ambii conducători auto au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru primul șofer. Poliția Neamț continuă investigațiile sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a precizat Poliția Neamț.

Un alt incident nefericit a avut loc în dimineața zilei de vineri, 17 noiembrie 2023, pe Drumul Național 15, la Costișa, în jurul orei 04:00. În timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Vaslui, conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma impactului, soția șoferului, o femeie de 25 de ani, a rămas încarcerată în mașină. A fost eliberată de către pompieri, dar din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva. Conducătorul auto a suferit leziuni multiple și a fost transportat la Spitalul Județean, împreună cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 2 și, respectiv, 6 ani. Cauza accidentului pare să fie adormirea șoferului.

Pe 17 noiembrie 2023, în comuna Ion Creangă, o minoră a fost rănită. În jurul orei 7:30, o fată de 14 ani, care se îndrepta spre școală, a fost lovită de un șofer neatent. Eleva traversa strada conform regulilor, însă gestul ei a fost trecut neobservat de către șoferul în vârstă de 61 de ani. Testul de alcoolemie a indicat că acesta nu consumase alcool, iar polițiștii îl cercetează pentru vătămare corporală din culpă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top