fbpx
Connect with us

Copil de 2 ani în comă, după ce a fost de agresat de părinți, în NEAMȚ

copil covid - News Moldova

Neamt

Copil de 2 ani în comă, după ce a fost de agresat de părinți, în NEAMȚ


Un copil de 2 ani și jumătate din comuna Urecheni, județul Neamț a ajuns în comă după ce a fost agresat de părinții săi

Se pare că părinții copilului, o femeie în vârstă de 20 de ani și concubinul ei în vârstă de 17 ani, ar fi bătut copilul în vârstă de 2 ani și jumătate, iar după ce au văzut că nu se simte bine, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Medicii au constat că are necroză pe fese de la lovituri, dar și faptul că avea lovituri mai vechi.

„La prima evaluare prezintă necroză de fese, un pacient care prezenta și hematoame intracerebrale, este ventilat mecanic, în stare foarte gravă, critic, se aplică tratamentul specific în această patologie, evoluția va fi destul de greu favorabilă având în vedere multiplele leziuni pe care le prezintă pacientul. Au venit medicii de la IML, există suspiciunea loviturilor a celor din anturajul copilului, sunt lovituri – fracturi mai noi și fracturi mai vechi, e posibil să fie produse prin accident, căzătură, dar și prin lovire”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii din Iași.

Poliția a constatat că viața copilului a fost pusă în pericol, astfel că cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv.” este  decizia instanței. 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top