fbpx
Connect with us

Copil de 6 ani din Roman, abuzat sexual și fizic de ambii părinți

Copil de 6 ani din Roman, abuzat sexual și fizic de ambii părinți - News Moldova

Neamt

Copil de 6 ani din Roman, abuzat sexual și fizic de ambii părinți

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un minor în vârstă de 6 ani, din localitatea Olimpic, municipiul Roman, a povestit la grădinița de la Fundația Pacea cum părinții săi l-ar fi supus la abuzuri de natură fizică și sexuală

Băiețelul ar fi fost constrâns să întrețină, cu ambii părinți raporturi intime, concomitent cu cele întreținute de adulți. Ulterior, la evaluarea psihologică, băiatul a povestit ceea ce i s-a întâmplat. Potrivit cercetărilor, faptele s-ar fi petrecut în mai multe rânduri.

„În cursul zilei de luni, 12 februarie, am fost anunțați de către Poliție despre cazul unui copilaș în vârstă de 6 ani, din strada Fabricii, care se presupune a fi fost supus unor perversiuni de natură sexuală de către părinți. Poliția a fost anunțată de cei de la Fundația Pacea unde copilul frecventează grădinița și unde copilul ar fi povestit toate grozăviile.

Copilul a fost audiat și din povestirile acestuia a reieșit că este victima unui presupus abuz sexual. Din seara zilei de luni, 12 februarie, a fost dus pentru a fi protejat în centrul de regim de urgență al GDASPC, urmând a fi încredințat unui asistent maternal. Copilul este inclus în program de evaluare și terapie”, a declarat Magda Vasilache, purtătorul de cuvânt al DGASPC Neamț, citată de Monitorul de Neamț.

,„La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către reprezentanții DAS Roman, cu privire la faptul că, un minor în vârstă de 6 ani, din Roman, s-ar afla într-o situație de risc. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție.

Față de minor a fost luată măsura plasamentului în regim de urgență, într-un complex de servicii rezidențiale. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, urmând ca după administrarea tuturor mijloacelor de probă să fie dispuse măsuri legale. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii unei fapte contra integrității și libertății sexuale, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top