fbpx
Connect with us

Ce a decis instanța pentru femeia din Neamț acuzată de înșelăciune cu medicamente de peste 60 000 de euro

Ce a decis instanța pentru femeia din Neamț acuzată de înșelăciune cu medicamente de peste 60 000 de euro - News Moldova

Neamt

Ce a decis instanța pentru femeia din Neamț acuzată de înșelăciune cu medicamente de peste 60 000 de euro

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Instanța a hotărât o măsură considerată blândă: a respins solicitarea procurorilor și a optat pentru o măsură preventivă, controlul judiciar

Femeia acuzată de înșelăciune în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în localitatea Gâdinți, a fost recent protagonistă într-un caz care a stârnit atenția opiniei publice.

Ea a reușit să obțină o măsură considerată blândă din partea magistraților, deși fusese acuzată că a indus în eroare un bărbat cu privire la starea sa grav bolnavă, înșelându-l cu o sumă semnificativă de bani.

Mai multe detalii despre caz: Femeie din Neamț retinută pentru înșelăciune. Escrocherie cu medicamente de peste 60 000 de euro (newsmoldova.ro)

Inițial, femeia fusese reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentată în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Roman, cu o propunere de arestare preventivă.

Cu toate acestea, după o analiză atentă a cazului, instanța a respins solicitarea procurorilor și a optat pentru o măsură preventivă mai blândă: controlul judiciar.

Această măsură presupune că femeia va fi supusă unor restricții în următoarele 60 de zile, până la data de 6 octombrie.

Ea trebuie să respecte anumite obligații, iar libertatea sa este limitată.

Printre restricții se numără interdicția de a părăsi teritoriul județului Neamț și de a intra în contact sau comunica cu bărbatul pe care l-a înșelat.

S-a atras atenția asupra faptului că încălcarea cu rea-credință a obligațiilor impuse în cadrul măsurii de control judiciar poate avea consecințe serioase pentru femeie.

Poate duce la înlocuirea măsurii de control judiciar cu măsura arestului la domiciliu sau chiar a arestării preventive, conform dispozițiilor legale.

Este important de menționat că decizia Judecătoriei Roman nu este una definitivă și poate fi supusă atacului la Curtea de Apel Bacău. În acest sens, povestea acestui caz încă nu și-a găsit finalitatea, iar vom urmări cu atenție cum evoluează.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top