fbpx
Connect with us

Demolarea Podului de la Spitalul din Piatra Neamț a stârnit controverse

Demolarea Podului de la Spitalul din Piatra Neamț a stârnit controverse - News Moldova

Neamt

Demolarea Podului de la Spitalul din Piatra Neamț a stârnit controverse

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Cu greu s-a demolat podul de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț. Decizia de demolare a stârnit un val de controverse

Această structură rutieră, o importantă legătură între cele două părți ale orașului, a fost subiectul unor discuții îndelungate și tergiversări birocratice, până când s-a luat decizia finală de demolare.

Podul de la Spital a fost subiectul multor dezbateri în ultimii ani, cu privire la starea sa precară și necesitatea intervenției urgente.

Cu toate acestea, s-a întârziat luarea unei hotărâri concrete, iar lucrările de întreținere efectuate periodic nu au reușit să remedieze complet problemele structurale.

În ciuda zvonurilor că podul ar mai fi putut rezista o perioadă semnificativă de timp cu lucrări de întreținere, autoritățile au decis să demoleze complet structura existentă.

Pe de altă parte, există îngrijorări cu privire la siguranța și durabilitatea podului de la Piață, mai ales având în vedere starea sa actuală.

În cazul acestui pod, s-a hotărât efectuarea unei simple „renovări” și să se transforme cele două benzi existente, în trei benzi.

În momentul respectiv, autoritățile au argumentat că renovarea podului de la Piață a fost o soluție mai rapidă și mai economică, în comparație cu construirea unui pod nou.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top