fbpx
Connect with us

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „În spiritul viziunii noastre, susținem o Românie puternică și unită, în care cultura și tradițiile sunt respectate și promovate”

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „În spiritul viziunii noastre, susținem o Românie puternică și unită, în care cultura și tradițiile sunt respectate și promovate” - News Moldova

Neamt

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „În spiritul viziunii noastre, susținem o Românie puternică și unită, în care cultura și tradițiile sunt respectate și promovate”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Astăzi, 15 ianuarie, se celebrează Ziua Culturii Naționale. În acest context, deputatul AUR de Neamț Dumitrina Mitrea a transmis un mesaj prin care subliniază importanța păstrării valorilor naționale

„Dragi români,

Astăzi sărbătorim Ziua Culturii Naționale și 174 de ani de la nașterea marelui nostru poet național, Mihai Eminescu.

Ziua de naștere a lui Mihai Eminescu a devenit Ziua Culturii Naționale și în Republica Moldova, astăzi sărbătorind împreună acest eveniment de mare valoare pentru românii de pretutindeni.

Cu prețuire vă vorbesc despre importanța acestei zile din perspectiva Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Eminescu, prin opera sa, reprezintă un simbol etern al identității noastre naționale, un far luminos care ne ghidează continuu prin vremuri complexe și pline de provocări. Ca partid care își propune să apere și să promoveze valorile naționale, tradiția și identitatea românească, considerăm că moștenirea lăsată de marele poet Eminescu este o comoară culturală de neprețuit.

În spiritul viziunii noastre, susținem o Românie puternică și unită, în care cultura și tradițiile sunt respectate și promovate. Ne angajăm să păstrăm și să îmbogățim patrimoniul nostru cultural, să sprijinim inițiativele care reflectă frumusețea și profunzimea spiritului românesc.

La mulți ani, culturii românești!

Să păstrăm și să celebrăm cu mândrie identitatea și valorile noastre naționale!”, a declarat deputatul AUR Dumitrina Mitrea.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top