fbpx
Connect with us

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „Probabil că mâine vor deschide dosare penale liderilor AUR că dau de mâncare celor care nu au ce mânca”

mitrea 750x396 1 - News Moldova

Neamt

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „Probabil că mâine vor deschide dosare penale liderilor AUR că dau de mâncare celor care nu au ce mânca”


Deputatul AUR de Neamț Dumitrina Mitrea și-a exprimat nemulțumirile față de urmărirea penală a partidului AUR, în ciuda eforturilor lor de a ajuta oamenii prin Caravana Medicală

„Asta deranjează coaliția toxică PSD-PNL, că AUR a găsit o soluție în ceea ce privește sănătatea românilor!

O soluție pentru cei mai defavorizați români, cei aflați la mari distanțe de un spital, acest sprijin de a primi servicii de calitate oferite de medici voluntari veniți alături de Asociația Medici pentru satele românești.

Iar coaliția toxică s-a gândit că AUR trebuie pus la zid și stigmatizat pentru totdeauna.

Acești ne-oameni, anti-români au găsit de cuviință că soluția găsită de AUR pentru sănătatea românilor se încadrează în faptă penală….

Și mă întreb, cum se numesc Serbările câmpenești sau zilele orașelor și comunelor unde Primarii și Consiliile județene fac propagandă politică cu mici, bere, ie de mărimea unui tir, pachețele și plăcinte….cu bani din bugetele locale? Adică din taxele românilor? Fără să îi întrebe pe aceștia dacă au nevoie de așa ceva…..

Probabil că mâine vor deschide dosare penale liderilor AUR că dau de mâncare celor care nu au ce mânca, că îi vor îmbrăca pe cei care nu au cu ce se îmbrăca, că îi vor adăposti de cei care stau in frig, că îi vor asculta pe cei năpăstuiți și ajunși la capătul răbdării”, a declarat deputatul AUR Dumitrina Mitrea.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top