fbpx
Connect with us

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „Vă invit să ne unim forțele, să dăm glas aspirațiilor noastre comune și să facem alegeri care reflectă mândria și curajul nemțean”

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „Vă invit să ne unim forțele, să dăm glas aspirațiilor noastre comune și să facem alegeri care reflectă mândria și curajul nemțean” - News Moldova

Neamt

Deputatul Dumitrina MITREA (AUR): „Vă invit să ne unim forțele, să dăm glas aspirațiilor noastre comune și să facem alegeri care reflectă mândria și curajul nemțean”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul AUR de Neamț Dumitrina Mitrea a făcut un apel către nemțeni să se implice activ în alegerile care vor modela viitorul în 2024

„Dragi nemțeni,

În acest început de 2024, un an istoric cu alegeri care vor modela viitorul județului nostru, mă adresez vouă cu un sentiment profund de apartenență și speranță.

În calitate de Deputat de Neamț dar și unul din liderii organizației AUR Neamț, simt o legătură deosebită cu fiecare dintre voi, oamenii acestui pământ bogat în tradiții și frumuseți naturale.

Acest an ne aduce împreună în fața unei oportunități unice de a schimba cursul lucrurilor în bine, pentru noi și pentru generațiile viitoare. Vă invit să ne unim forțele, să dăm glas aspirațiilor noastre comune și să facem alegeri care reflectă mândria și curajul nemțean.

Neamțul, acest colț de rai, merită tot ce este mai bun. Merită drumuri mai bune, școli dotate corespunzător, spitale care să ofere îngrijiri de calitate, și un mediu de afaceri înfloritor. Merită să fie locul unde tinerii nu doar visează la un viitor mai bun, ci și îl construiesc zi de zi.

În AUR, găsiți un partener dedicat dezvoltării județului, un aliat în lupta împotriva corupției și un susținător al valorilor autentice românești. Angajamentul nostru este clar: să lucrăm pentru voi, pentru fiecare nemțean care își dorește o viață mai bună, mai dreaptă și mai prosperă.

2024 este anul vostru, nemțenilor! Este anul în care fiecare vot contează mai mult ca oricând. Să alegem împreună o direcție nouă, să scriem împreună o pagină nouă în istoria județului nostru”, a transmis deputatul AUR Dumitrina Mitrea.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top