fbpx
Connect with us

Deputatul Laurențiu Leoreanu (PNL), în contextul ședinței comune a celor două Comisii de apărare: „Pacea o asigurăm, pregătindu-ne responsabil și continuu pentru apărare!”

Deputatul Laurențiu Leoreanu (PNL), în contextul ședinței comune a celor două Comisii de apărare: „Pacea o asigurăm, pregătindu-ne responsabil și continuu pentru apărare!” - News Moldova

Neamt

Deputatul Laurențiu Leoreanu (PNL), în contextul ședinței comune a celor două Comisii de apărare: „Pacea o asigurăm, pregătindu-ne responsabil și continuu pentru apărare!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Deputatul PNL de Neamț Laurențiu Dan Leoreanu a participat luni, 18 decembrie, la ședința comună a celor două Comisii de apărare, unde au fost avizate favorabil bugetele MAI, SPP, STS, ORNISS și MApN

„Astăzi, în ședința comună a celor două Comisii de apărare, ordine publică și siguranță națională pe care am prezidat-o împreună cu doamna senator Nicoleta Pauliuc – președinta comisiei din Senat, au fost avizate favorabil bugetele MAI, SPP, STS, ORNISS și MApN. De aici, acestea vor merge la votul final din plenul reunit al celor două Camere. Sperăm că votul va avea loc miercuri, când dorim să avem buget aprobat în Parlamentul României!

Mai mult ca niciodată, cu un război la graniță, cu o atmosferă mondială tensionată, România trebuie să acorde o importanță deosebită finanțării instituțiilor de forță. Trebuie să îi facem pe români să se simtă în siguranță, mai ales într-un an deosebit de dificil, cu 4 rânduri de alegeri, în care există riscul ca amenințările de tot felul, inclusiv cele hibride, să își facă simțită prezența.

România este stat membru UE și NATO, avem cele mai puternice garanții de securitate și românii nu au de ce să se teamă, dar este vital să investim în propriile noastre forțe de apărare. Pacea o asigurăm, pregătindu-ne responsabil și continuu pentru apărare!”, a declarat deputatul nemțean Laurențiu Leoreanu.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top