fbpx
Connect with us

Deputatul Oana Bulai, reconfirmată în funcția de președinte al organizației PSD Roman

Neamt

Deputatul Oana Bulai, reconfirmată în funcția de președinte al organizației PSD Roman

Organizația PSD Roman a reconfirmat-o vineri, 7 octombrie 2022, pe Oana Bulai în funcția de președinte al organizației, în cadrul conferinţei municipale de alegeri

Acesta a fost un adevărat prilej de bucurie atât pentru Oana Bulai, care se află la al doilea mandat consecutiv de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Roman şi la primul mandat de deputat, cât și pentru colegii acesteia, care nu au întârziat să-și exprime entuziasmul.

  • “Oana, alături de biroul acesteia și structurile de elevi, tineret, femei, seniori/pensionari, a avut o activitate foarte frumoasă, arătând implicare, profesionalism, seriozitate.”
  • “O bună prietenă, un OM politic echilibrat, cu proiecte foarte bune atât pentru comunitatea romașcană și nu numai, a fost ieri aleasă să conducă destinele politice ale organizației PSD Roman.”
  • “Acest vot de încredere este un rezultat direct al muncii dumneavoastră, al devotamentului față de valorile social-democrate și față de romașcani.”

– au fost doar câteva dintre mesajele celor care i-au fost alături Oanei Bulai în această zi specială.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul Ana ANCUTA, despre strategia de dezvoltare a comunei nemțene POIANA TEIULUI

“Funcția de președinte al organizației nu doar mă onorează, ci mă și responsabilizează”

Oana Bulai s-a declarat onorată de încrederea pe care colegii PSD Roman i-au acordat-o pentru a fi președintele organizației pentru următorii 4 ani și nu a ezitat să le mulțumească tuturor pentru susținerea pe care i-au acordat-o de fiecare dată.

“Funcția de președinte al organizației nu doar mă onorează, ci mă și responsabilizează. Îmi voi folosi toată puterea, toată determinarea și toată ambiția, astfel încât să facem cinste filialei județene a PSD Neamț, dar și la nivel național, prin rezultatele noastre.

Azi am întors o nouă filă în istoria organizației PSD Roman. Le mulțumesc că au fost alături de mine președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, primarului Târgului Neamț, președintele interimar al PSD Neamț, Daniel Harpa, colegelor mele Florentina Moise, președintele PSD Piatra Neamț, și Carmen Elena Nastasă, președintele organizației de femei a PSD Neamț, lui Adrian Nita, prefectul județului Neamț, domnului Neculai Puscasu, președintele organizației de pensionari a PSD Neamț, lui Lucian Manole, președintele organizației de tineret a PSD Neamț dar și primarilor și primărițelor PSD din județul Neamț, cei care sunt sufletul filialei noastre.

Vreau să le mulțumesc colegilor din PSD Roman că îmi sunt alături. Împreună putem fi acea forță politică de care Romanul are nevoie.

Nu am fost niciodată un om individualist. Ce mă caracterizează este munca în echipă. Mie echipa îmi dă viață, îmi oferă perspectivă, îmi dă forță!

Sunt foarte mândră de tot ce am realizat împreună cu echipa mea de la PSD Roman! Tot ce am împlinit și tot ce am făcut este datorită și împreună cu ei.

Vă mulțumesc că îmi oferiți în fiecare zi ocazia să fac parte dintr-o echipă dinamică și unită, formată din oameni ambițioși, curajoși, pregătiți pentru a face politică pentru romașcani!”, au fost cuvintele deputatului PSD Roman Oana Bulai.

News Moldova îți recomandă și ...   Un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc din Neamț

 

 


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Neamt

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top