fbpx
Connect with us

Deputatul PSD Oana Bulai: „Noua lege a pensiilor va elimina inechitățile dintre pensionari și le va aduce numeroase beneficii”

Deputatul PSD Oana Bulai: „Noua lege a pensiilor va elimina inechitățile dintre pensionari și le va aduce numeroase beneficii” - News Moldova

Neamt

Deputatul PSD Oana Bulai: „Noua lege a pensiilor va elimina inechitățile dintre pensionari și le va aduce numeroase beneficii”


Deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai a subliniat că Partidul Social Democrat și Guvernul condus de Marcel Ciolacu își respectă angajamentul luat față de vârstnici prin adoptarea Legii Pensiilor

„PSD și Guvernul condus de Marcel Ciolacu își respectă angajamentul luat față de vârstnici!

Astăzi, am votat Legea Pensiilor.

Respectăm angajamentele făcute pensionarilor de a corecta un sistem inechitabil şi de a mări veniturile, astfel încât fiecărui român care a muncit în această ţară să îi fie asigurat un trai decent la bătrâneţe.

Noua lege a pensiilor va elimina inechitățile dintre pensionari și le va aduce numeroase beneficii. Un punct esențial: nicio pensie nu va scădea, ba chiar majoritatea vor crește! Pensionarii cu perioade mai lungi de contribuție vor beneficia de creșteri substanțiale la recalculare.

Proiectul de lege a pensiilor este unul complex pentru care vreau să o felicit pe colega mea Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii.

De această lege vor beneficia milioane de români!”, a declarat deputatul PSD Oana Bulai.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top