Connect with us

Eveniment de anvergura la PIATRA NEAMȚ! S-a LANSAT programul RUBIK GARAGE

Neamt

Eveniment de anvergura la PIATRA NEAMȚ! S-a LANSAT programul RUBIK GARAGE

Dupa 2 ani de activitati online, a fost organizat primul eveniment offline, la Rubik Hub

Astazi am lansat programul Rubik Garage  un accelerator care a pornit de aici, din Piatra Neamt, program care si-a propus initial sa creasa echipe antreprenoriale din regiunea noastra, din Romania, iar de anul acesta, din zona CEE.

Acum, avem in hub 20 dintre cele 22 de startupuri selectate in accelerator – am primit peste 160 de inscrieri din 19 tari. Vineri, startupurile vor avea o sesiune de pithcing intre orele 17:00 – 19:00 si cred ca este o ocazie buna sa aflati ideile lor si, mai ales, in ce stadiu sunt, pentru ca am selctat echipe care au un produs deja un produs.

Mai mult, tot maine asteptam la hub o parte din mentorii nostri, pentru a petrece impreuna 3 zile de reconectare. Comunitatea de mentori este cea mai importanta resursa pentru noi.

Vor veni aproximativ 50 de mentori – fondatori de startup, reprezentanti ai comunitatilor de startup, ai fondurilor de investitii mari din Romania, dar si ai autoritatilor publice.

Amintesc mai jos cateva nume din invitati nostri care doresc sa sprijine ecosistemul startup din Romania:

  • Echipa Digitail, unul dintre startupurile noastre de la bun inceput si care acum ridica o investitie de 10 milioane de euro, dupa o prima investitie de 2.5 milioane euro ridicata cu succes
  • Oscar Kneppers – Fondator Rockstart si House of Origin, venit din Amsterdam special pentru acest eveniment, cu rol de investitor
  • Aurora Elena Candel – sefa Debirocratizarii in Biroul pentru mediul afacerilor, Ministerul Antreprenoriatului si Turismului
  • Darius Voda – Secretar general, Ministerul Antreprenoriatului si Turismului
  • Ana Bobirca  – Vice-presedinte Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania
  • Iulian Popescu – Secretar de stat, Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii

In concluzie, am reusit sa aducem in Piatra Neamt, pentru 4 zile, peste 100 de invitati cu experienta in zona antreprenoriala, educationala, guvernamentala, multi dintre ei veniti pentru prima data in orasul nostru. Speram sa plece cu totii ambasadori ai orasului, ai regiunii si ai programelor dezvoltate de noi la Piatra Neamt!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Neamt

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top